Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka zverejnila zničujúcu FOTO, nad ktorou plače celý svet: Brutálna realita rakoviny

Pohľad, ktorý hovorí za všetko Zobraziť galériu (3)
Pohľad, ktorý hovorí za všetko (Zdroj: facebook/ally parker)

PENSACOLA - S desivou fotografiou sa s užívateľmi sociálnej siete podelila Ally Parkerová z Floridy. Je na nej jej smrteľne chorá dcérka, ktorej ostáva už len pár dní života a otec, ktorý sa s tým nedokáže vyrovnať a sám je ťažko chorý. Pohľad na ňu hovorí za všetko, ide o naozaj veľmi silnú a najmä extrémne smutnú výpoveď.

Parkerovej deväťročná dcérka Brallyn leží na nemocničnom lôžku napojená na prístrojoch. Minulý mesiac jej lekári diagnostikovali difúzny vnútorný pontínny glióm, čiže neliečiteľnú formu rakoviny mozgu. S dievčatkom sa postupne prichádzajú rozlúčiť jej príbuzní a blízki. 

Matka zverejnila zničujúcu FOTO,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/ally parker)

"Nikdy by som si nebola pomyslela, že moja dcéra zomrie ako prvá," hodnotí zúfalú situáciu matka. Po tom, ako dcére diagnostikovali zákernú chorobu, podarilo sa jej vyzbierať peniaze na drahú liečbu. Lenže lekári s ňou kvôli krvácajúcemu tumoru nemohli ani začať. "Minulý rok bol zlý, ale tento bude pre mňa katastrofálny." Brallyn totiž nie je jediná príbuzná, ktorej život visí na vlásku. Jej dedko, Allyn otec, sám umiera, pretože trpí ochorením motorického neurónu, kvôli ktorej už teraz nedokáže rozprávať. Väčšinu času teraz presedí a preplače pri vnučkinej posteli. Celý svet súcití s rodinou, ktorá už zrejme čoskoro príde o svojich dvoch milovaných členov.  

Matka zverejnila zničujúcu FOTO,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/ally parker)

Zomierajúca žena (†27) zverejnila posledný ODKAZ pred smrťou: Prečítať by si ho mal každý z nás

Zúfalý výjav v nemocnici v ničom nepripomína dvoch smejúcich sa ľudí, ktorých Ally odfotografovala ešte v čase, keď boli obaja zdraví a v poriadku. Ako sa však zdá, z celej rodiny jej nakoniec zostanú iba spomienky a fotky. "Netuším, čo bude ďalej. Nikto nedokáže odhadnúť, ako dlho vydrží moja dcéra bojovať," uviedla nešťastná matka, ktorej pomáha aspoň trochu sa vyrovnať so strašnou situáciu fakt, že o nej verejne hovorí. 

Matka zverejnila zničujúcu FOTO,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/ally parker)

Svetielkom nádeje je pre ňu stretnutie so sociálnymi pracovníkmi a ešte s jedným lekárom. "Stále dúfam a verím," dodala Parkerová, ktorá je na svoju dcéru veľmi hrdá. Vraj nikdy netušila, že sa v jej útlom telíčku skrýva toľko sily. Podľa posledných informácií zostáva Brallyn už len niekoľko hodín života. Ak vôbec. 

Viac o téme: RakovinaAlly parker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu