Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá mamička zverejnila na sociálnej sieti nevinnú FOTO: Ľudia ju za to zvozili pod čiernu zem

Jordyn so svojimi ratolesťami Zobraziť galériu (3)
Jordyn so svojimi ratolesťami (Zdroj: Instagram)

SUNSHINE COAST - Mladej žene z Austrálie mnohí užívatelia nevedeli prísť na meno a nazvali ju hroznou matkou po tom, ako na internete zverejnila fotku svojej dcéry na pláži. Na prvý pohľad nevinný záber sa stal tŕňom v oku ľudí, ktorí matke povyčitovali, čo sa dalo.

Jordyn Jonesovú z austrálskeho Slnečného pobrežia nepríjemne zaskočili reakcie ľudí po tom, ako na Instagram zavesila fotku svojej dvojročnej dcérky Winter. Na jej nahom telíčku vidno tmavé opálenie a ľudia to mali potrebu hneď komentovať. Podľa nich je mladá žena strašná matka, keď vystavuje svoje dieťa takto na slnku. 

Mladá mamička zverejnila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

"Počula si už niekedy o opaľovacom kréme? Čo keby si ním začala natierať svoju dcéru ešte predtým, než bude ako štvorročná vyzerať na štyridsať," napísal jeden z užívateľov, ktorý sleduje jej účet. "Čo chcete, aby dostala rakovinu kože?" pridal sa druhý. Niektorým ľuďom sa nepáčilo ani to, že Winter je na zábere úplne nahá. 

Jonesová bola z komentárov neznámych ľudí zdesená. Pre portál News.com.au uviedla, že nič jej nieje prednejšie než zdravie svojich dvoch detí, a že robí všetko potrebné pre to, aby ich chránila pred slnkom. "Pokožka mojej dcéry je nádherná. Každý deň vstávam s tým, že sa snažím byť tou najlepšou matkou. Ak sa vám nepáčia moje príspevky alebo farba našej kože, nesledujte môj účet," vyhlásila. 

 

Mladá mamička zverejnila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Deň po zverejnení dostala Jordyn oznámenie o tom, že fotka bola z Instagramu stiahnutá, pretože údajne porušila pravidlá týkajúce sa vyobrazenej nahoty detí. Momentálne však už opäť svieti v Jonesovej profile. 

Viac o téme: OpaľovanieZanedbanie starostlivosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu