Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Turistka sedela na WC a chcela si uľaviť: S hrôzou utiekla, z misy vytŕčala čierna...!

Jessica spoznáva čaro Austrálie Zobraziť galériu (2)
Jessica spoznáva čaro Austrálie (Zdroj: Facebook)

ROCKHAMPTON - Mladú Švédku cestujúcu so svojou kamarátkou v austrálskom Queenslande čakalo na toalete pri meste Rockhampton nepríjemné stvorenie. Zaútočilo na ňu rovno z toalety. Severanky sú z miestnej fauny šokované a vďaka nej si domov odnesú zopár desivých spomienok.

Dvadsaťročná Jessica Espvallová a jej priateľka chceli spoznať Austráliu, tak vyrazili na cesty. Sociálnu sieť teraz zaplavujú historkami o obrovských pavúkoch a iných nevábne vyzerajúcich tvoroch, ktoré sa tu bežne pohybujú. Nevedno, čo od výletu k protinožcom očakávali a kam až siahali ich (ne)vedomosti z prírodopisu, keď sú z miestnej fauny také šokované. Avšak na zážitok, ktorý na ne čakal na verejnej toalete, by ich vopred neupozornila nijaká prírodovedecká príručka.

Žena sa zobudila o tretej ráno a od strachu skoro zošedivela: FOTO nepozvaného hosťa

"Kamarátka išla na WC a vtom som počula strašné jačanie. Rozbehla som sa hneď dovnútra. Stála tam vystrašená a ukazovala na záchod. Z okraja misy vytŕčala čierna noha," hovorí Jessica. Obe dievčiny nabrali odvahu a naklonili sa nad ňu. Stále však nevideli, čo v nej je. Preto spláchli a vo vode zrazu uvideli obrovskú čiernu žabu. "Podarilo sa mi vyfotiť ju ešte predtým, ako vyskočila von," opisuje desivý zážitok Epsvallová.

FOTO Turistka sedela na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obe vraj úplne zabudli na to, že si potrebovali uľaviť a okamžite utekali preč. Bolo to síce strašidelné, ale teraz sa už dievčatá na tom iba smejú. Austrália sa vraj obom Severankám veľmi páči, ale niekedy sú vydesené z toho, aké druhy živočíchov stretávajú a koľko zveri sa pohybuje vo voľnej prírode. 

Viac o téme: ŽabaToaletaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu