Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž sa snažil zabiť veľkého pavúka: Urobil to najhoršie, čo mohol, otrasný výsledok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

REDDING - Muž z Kalifornie sa v nedeľu pokúsil zabiť pavúka pomocou horákového zapaľovača, no ako to už býva, veci sa mu vymkli z rúk a podpálil si celý byt. Našťastie škody boli iba mierne a o strechu nad hlavou neprišli aj susedia tohto výmyselníka. Nikto nebol zranený.

Vedec narazil v pralese na niečo nečakané: Stuhne vám krv v žilách, FOTO v článku

Lyndsey Wisegarverová, opatrovateľka jedného z mužov žijúcich v byte, uviedla, že majiteľ sa pokúsil zabiť pavúka v spálni na poschodí. "Bol to obrovský sliedič obyčajný," vysvetlila žena pre portál ajc.com.

Pavúk sa pohyboval po matraci a oheň, ktorý ho zasiahol, sa veľmi rýchlo rozšíril. Napriek tomu, že mužovi sa podarilo plamene na matraci uhasiť, už stihli preskočiť na závesy a iné veci v spálni. Potom sa obyvatelia bytu snažili oheň poraziť pomocou záhradnej hadice, ale nefungovalo to, nakoniec museli zasahovať privolaní hasiči, ktorým sa podarilo požiar zdolať za menej než 20 minút.

Našťastie sa nikto nezranil. Škody boli predbežne vyčíslené na približne 11-tisíc dolárov (cca 9200 eur). Obyvatelia bytu, dvaja muži a opatrovateľka, si budú musieť nájsť iné miesto na bývanie, pretože ich byt je nepoužiteľný.

Pavúk sliedič obyčajný nie je jedovaný, ale ak sa cíti byť vyprovokovaný, môže uhryznúť. V takom prípade môže dôjsť k vzniku veľmi bolestivej rany. Tieto druhy pavúkov sú v Kalifornii bežné.

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu