Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (27) sa predávkoval viagrou: VIDEO nechutností, ktoré potom stváral

Naháč sa promenáduje po hale Zobraziť galériu (3)
Naháč sa promenáduje po hale (Zdroj: youtube/Aviation Hub)

PHUKET - Svedkami nechutného incidentu sa stali cestujúci na thajskom letisku Phuket, kde vyčíňal zdrogovaný Američan. Vďaka zásahu bezpečnostnej služby si mladík po incidente schladil hlavu na policajnom oddelení, odkiaľ bol prevezený rovno na psychiatriu.

Dvadsaťsedemročný Steve Cho šokoval svojím nevhodným správaním cestujúcich. Na videu vidno, ako sa nahý promenáduje po letiskovej hale. "Bol to jeden z najodpornejších zážitkov, aké som kedy mala. Vyzeral nebezpečne, nikto si na neho netrúfol. Vykrikoval a do niektorých ľudí dokonca hádzal vlastné fekálie," opisuje nechutné detaily jedna z očitých svedkov. 

Mladík (27) sa predávkoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Aviation Hub)

Našťastie ochranke letiska netrvalo dlho, kým muža spacifikovala. Cho uviedol, že pod jeho nepríčetné konanie sa podpísala privysoká dávka viagry. Za svoj čin sa neskôr ospravedlnil a prisľúbil náhradu škody, ktorú spôsobil v obchodoch, kde ničil tovar.

Mladík (27) sa predávkoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Aviation Hub)

"Po vypočutí na policajnej stanici bol muž prevezený do nemocnice, kde sa podrobil psychiatrickému vyšetreniu," uviedol hovorca letiska a zároveň ocenil prácu bezpečnostnej služby, ktorá bez problémov zvládla vyriešiť celý incident.  

Viac o téme: LetiskoThajskoViagraPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu