Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovák sa priznal, koľko žien dostal vlani do postele: Zbalil som ich na TOTO, prekonáte ma?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Jeden stály partner alebo každý druhý večer iný - každý z nás má iné predstavy o tom, ako si chce užívať svoj život. Niektorým ide len o to, koľko mien si môžu zapísať do svojho denníčka a potom sa tým chvália na verejnosti. Hodné obdivu? Asi skôr na opovrhnutie.

Mnohí mladí ľudia uprednostňujú voľnú zábavu pred záväzkami a neviazaný sex s prakticky neznámym človekom je pre nich zdrojom toho najväčšieho vzrušenia. Niektorí vydržia s jedným partnerom celý život, iní ich striedajú ako ponožky, až je potom problém všetky takéto posteľné avantúry zrátať. 

Slovák sa priznal, koľko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Jeden užívateľ sa na stránke Priznania zlatokopiek pochválil tým, že vlani v tomto zmysle zaznamenal rekord. Jeho posteľou prešli štyri desiatky žien. Vraj ich zbalil na svoje luxusné auto, ktorému očividne nedokázali zlatokopky odolať a poddali sa jeho majiteľovi. "Minulý rok bol pre mňa rekordný, čo sa partneriek týka. Bolo ich vyše štyridsať. Zaujíma ma, či ich mal niekto viac. Takmer všetky som zbalil na S-ko z roku 2013," píše vo svojom priznaní. 

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije v Dánsku z mileneckých vzťahov s boháčmi: Nie som prostitútka

Zmyslom života neznámeho borca je očividne dostať toľko žien, koľko sa len dá. Mal by však byť opatrný, pretože hoci sa považuje za pána situácie, druhej strane možno ide o to isté - o čo najviac zárezov na zárubni. Viacerí poznamenali, že im k spokojnosti úplne stačí jedna žena. Asi teda dotyčný chválenkár ešte nestretol tú pravú, a preto stále hľadá. Ale zrejme v tých nesprávnych vodách. 

Viac o téme: SexZlatokopka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu