Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pasažierka si na letisku nechtiac vypočula hádku milencov: To snáď ten chlap nemyslí vážne?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SACRAMENTO - Vypočuť si cudzie rozhovory počas čakania na letisku nie je v dnešnej dobe nijaký problém. Ľudia si už vôbec nestrážia svoje súkromie, nedávajú si servítku pred ústa a málokedy sa na verejnosti ovládajú. Ktovie, ako sa cíti dvojica, ktorej príbeh si vypočula jedna cestujúca a zverejnila ho na sociálnej sieti.

Poznajú to všetci, čo cestujú autobusom, vlakom alebo lietadlom. Napriek tomu, že nemáte záujem o životné príbehy a starosti ostatných cestujúcich, musíte si ich vypočuť, hoci by ste si radšej niečo prečítali alebo si v pokoji oddýchli. Ľudia komunikujú cez telefón a nahlas pretriasajú rodinné problémy či iné témy. A ak si k vám počas čakania na let prisadne uvravený, rozhádaný pár, máte o zábavu postarané.

Cestujúci dohnal letušku Ryanairu k slzám: VIDEO nepochopiteľnej šikany Američana

V podobnej situácii sa ocitla aj pasažierka z Kalifornie, ktorá si nechtiac vypočula rozhovor mladej dvojice na letisku. Príbeh zverejnila na Twitteri a opísala, ako ťažko niesol mladík povýšenie svojej priateľky. A hoci chcel pôsobiť rázne a autoritatívne, vyšiel z toho ako obmedzený hlupák. Celá hádka sa vraj strhla iba kvôli tomu, že žena mala byť povýšená v práci a jej príjem sa tak mal stať vyšším, ako je ten partnerov. Priateľ jej dokonca nariadil, aby sa všetkého vzdala. Videl v tom jediný spôsob, ako udržať ich vzťah. "Dvojica na letisku sa háda kvôli povýšeniu ženy a peniazom," napísala na sociálnej sieti užívateľka. "Stále ju vydiera, že ak ho miluje, ponuku odmietne. Vážne ľudia riešia niečo také?" 

Ďalej opisuje, ako sa bezradná dievčina rozplakala, keď jej partner ešte pritvrdil v požiadavkách. Vraj sa majú radšej zobrať a ona by mala zostať doma pri deťoch. Hádka naberala na obrátkach a intenzite a jej svedkami sa postupne stávali aj ďalší cestujúci čakajúci v odletovej hale. Žena sa ale nedala vystrašiť priateľovým vydieraním, roztrhala palubný lístok, svojmu partnerovi zaželala šťastný let a za potlesku ostatných pasažierov odišla preč. 

 

Viac o téme: LetiskoHádka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu