Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TOTO je zoznam piatich vecí, ktoré môžu na Vianoce darovať len miliardári: Budete šokovaní

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA – Premýšľali ste niekedy nad tým, čo by ste darovali svojím blízkym pod stromček ak by ste boli milionárom? My áno! Toto je zoznam najdrahších vecí, na ktoré by ste potrebovali vyhrať lotériu. A to aspoň trikrát za sebou.

Silvester s vašou polovičkou v hoteli The 13 v Macau

Najdrahší hotel sveta nie je ani v Arabských emirátoch a ani v Amerike. Je v Číne! The 13, dosiaľ najluxusnejší hotel na Zemi sa nachádza v čínskom meste Macao. Hotel je inšpirovaný gotickou architektúrou a jeho stropy sú vyzdobené ručne maľovanými freskami. V hoteli je k dispozícií až 200 apartmánov a jedna noc pre dve osoby v tomto kráľovstve stojí neuveriteľných 6 miliónov eur.

V cene sú zahrnuté rímske kúpele a strava v šiestich reštauráciách. Návštevníci The 13 budú v rámci hotelových služieb z letiska priamo do apartmánu prevezení luxusným autom, Rolls-Royce Phantom.

Limitovaná edícia auta značky Rolls Royce pre vás a vašu polovičku

Limitovaná edícia nesie názov His & Hers Dawn Coupes. Rolls Royce, jedna z najluxusnejších značiek automobilov vyrobila špeciálnu edíciu pre páry.

Pre neho modré za 372 tisíc eur a pre ňu oranžové za 377 tisíc eur. Obe autá sú ručne vyrábané a pod kapotou, ktorá je z čistého striebra je jeden z najdrahších motorov, aké dokázal automobilový priemysel vyrobiť. Interiér áut je samozrejme z tej najkvalitnejšej kože.

Obrovská ultra HD televízia C SEED 262 s viac ako štyritisíc pixelmi

Páčilo by sa vám pozerať Popolušku z obrovského domáceho kina, ktoré má 262 palcovú obrazovku? Je to obdivuhodných 6,65 metra a obraz tejto televízie má vyše 4 tisíc pixelov. Značka C SEED vo svojom najluxusnejšom modely číslo 262 ponúka najvyšší kontrast a najnovšiu technológiu UHD.

Neuveriteľné spektrum farieb a revolučný dynamický obraz, to všetko môžete mať už za 456 tisíc eur.​

Najdrahší šperk ľudstva, diamant Hope

Sýta a opojná kráľovsko modrá farba obrovského, skoro 46 karátového diamantu ohuruje celé ľudstvo. Najdrahší šperk v histórií, Diamant Hope bol ocenený až na astronomických 212 miliónov eur. Tento Diamant bol nájdený v 17. Storočí v Indii. Prvý majiteľom bol kráľ Ľudovít  XIV. Rodina kráľa si ho držala vo vlastníctve celých 124 rokov. Počas francúzskej revolúcií bol ukradnutý.

Diamant sa na scéne opäť objavil v 19. Storočí, presne v katalógu zbierky drahokamov Henry Philip Hope. V priebehu nasledujúcich rokov šperk vystriedal viacero majiteľov. Pierr Cartier, Evalyn Walsh McLean a posledným vlastníkom bol klenotník Harry Winston v roku 1949. Winston ho neskôr daroval do washingtonského múzea Smithsonian. 45,5 karátový diamant, ktorý sa inšpiroval film Titanic sa v tomto múzeu nachádza dodnes. 

Topánky z tlačovej konferencie Georga Busha v Iraku

Vedeli ste, že jedny z najdrahších topánok sveta sú dokonca obnosené? Topánkami, ktorými bol pred deviatimi rokmi zasiahnutý 43. americký prezident George Bush boli ocenené na neuveriteľných 9 miliónov eur.

„Toto je bozk na rozlúčku, ty pes!“ zakričal na Busha útočiaci novinár, Muntazir al-Zajdí. Vtedy ani len netušil, akú majú jeho topánky cenu.

Viac o téme: VianoceNajdrahšie darčeky sveta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu