Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Študentka chcela nabonzovať neverného mladíka: Ani netušila, ako veľmi sa mýlila

Jasmine bola rada, že išlo o omyl Zobraziť galériu (3)
Jasmine bola rada, že išlo o omyl (Zdroj: Twitter)

SAN ANTONIO - Riešiť cudzie vzťahy sa naozaj nevypláca. Prišla na to jedna americká študentka, ktorá chcela upozorniť dievčinu na neveru jej priateľa. Je iba šťastie, že o mužovom úlete vyhotovila aj dôkaz, inak by mohla celá udalosť otriasť fungujúcim vzťahom.

Fotografia síce môže neveru potvrdiť, ale aj vyvrátiť. Presvedčila sa o tom Jasmine, ktorá študuje na univerzite v Texase spoločne so svojím priateľom. Celý ich príbeh svedčí o tom, že strkať nos do cudzích záležitostí sa vôbec nevypláca a starostlivosť tretej osoby môže dvom viac uškodiť, ako pomôcť.

FOTO Študentka chcela nabonzovať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Jasmine si nedávno našla na sociálnej sieti odkaz od neznámej študentky Rebeky. "Poznám ťa zo školy, ale nie osobne. Myslím, že ťa tvoj priateľ podvádza. Videla som ho v knižnici a stihla som všetko odfotiť," stálo v správe. Na zábere naozaj sedel mladík s neznámym dievčaťom a vyzeral ako priateľ Jasmine. Ale keď si fotku prezrela dôkladnejšie, zistila, že je na nej jeho brat - dvojča.

FOTO Študentka chcela nabonzovať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

"Môj priateľ má dvojičku. Takže na fotografii je jeho brat so svojou priateľkou. Napriek tomu ďakujem za upozornenie," odpísala Jasmine ochotnej špiónke. Ďalej hovorí, že bratia sa naozaj veľmi podobajú a rozoznať ich dokážu iba rodina a najbližší známi. "Hoci mi to bolo v prvej chvíli veľmi nepríjemné, napriek tomu Rebeke ďakujem a zároveň som rada, že sa mýlila," dodala s úsmevom Jasmine. 

Viac o téme: TrapasNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu