Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dojímavý príbeh chlapčeka (†2) rozplakal Santa Clausa: Pred smrťou mu splnil posledné prianie

Silný príbeh Milesa (†2) a dojímavé priznanie Santu: FOTO Chlapček trpel mozgovou obrnou Zobraziť galériu (3)
Silný príbeh Milesa (†2) a dojímavé priznanie Santu: FOTO Chlapček trpel mozgovou obrnou (Zdroj: FB/Jeff Sugden, FB/Secret Sleigh Projec,)

SALT LAKE CITY - Dojímavý životný príbeh dvojročného chlapčeka rozplakal aj samotného Santa Clausa. Zostávalo mu už málo času a na srdci mal ešte jedno nenaplnené prianie. Chcel sa stretnúť so Santom. Podarilo sa mu to. Krátko nato zomrel.

Miles Agnew sa narodil s ťažkou mozgovou obrnou. Trpel microcefáliou, čo je neliečiteľná vývinová porucha. Žiaľ deti, ktoré sa s týmto ochorením narodia, strávia svoj krátky život v hospici. To bol prípad aj malého Milesa, ktorý bol do hospicu prevezený po tom, čo sa jeho zdravotný stav zhoršil zo dňa na deň.

Jeho matka Michelle však o svojom adoptovanom synčekovi vedela všetko. Preto zariadila, aby do nemocnice prišiel Santa. Michelle je biologickou matkou trinásťročného Haileyho a jedenásťročného Taveona. Miles bol jej tretí syn, ktorého si adoptovala, avšak nebrala ho inak ako jeho dvoch starších súrodencov.

Miles Agnew
Zobraziť galériu (3)
Miles Agnew  (Zdroj: FB/Jeff Sugden, FB/Secret Sleigh Projec,)

Jerry Bodily prezlečený za Santa Clausa 5. decembra chlapčeka poriadne prekvapil. Miles počas jeho návštevy veľmi plakal. Jeho matka povedala, že ešte nikdy ho nevidela šťastnejšieho, než v ten okamih, kedy sedel Santovi na kolenách. Dvojročný Miles však v ten deň neplakal sám. Pre Jerryho bola táto návšteva veľmi ťažká. Priznal, že ani on samotný sa v ten moment nedokázal ubrániť slzám.

Jeff Sugden a Miles Agnew
Zobraziť galériu (3)
Jeff Sugden a Miles Agnew  (Zdroj: FB/Jeff Sugden, FB/Secret Sleigh Projec,)

"V sedemdesiatych rokoch, keď som sa stretol so svoju bývalú manželku, mala dve dcéry. Tej mladšej diagnostikovali hypoplastický syndróm ľavej komory srdca. Šesť týždňov po tom, čo sme sa spoznali, jej dcérka zomrela. Takže som presne vedel, čím teraz celá rodina prechádza," povedal Jerry Bodily pre americký portál ABC.

O týždeň neskôr sa Jerry dozvedel zdrvujúcu správu. Miles prehral svoj boj so zákernou chorobou. Michelle je Bodilymu nesmierne vďačná, že jej synčekovi splnil posledný sen.

Viac o téme: Santa clausMozgová obrna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu