Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Keď vnučka zistila, čo sa skrýva v babkiných vianočných guliach, dostala záchvat smiechu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinksktock.com, Twitter/Alex_Bermingham)

CORK - Pri zdobení vianočného stromčeka by sa mala stretnúť celá rodina. Tento zvyk si uctila aj rodina Berminghamovcov. Alex sa rozhodla, že pomôže svojej babičke vyzdobiť stromček. Keď ale zbadala jej vianočné ozdoby, dostala záchvat smiechu.

Alex prepadla poriadnemu záchvatu smiechu, keď jej babička vytiahla nové vianočné gule, ktoré kúpila pred pár dňami. Slzy jej tiekli potokom a keď svojej babičke povedala čo kúpila, rehotali sa obe. Alex Berminghamová z írskeho mesta Cork, sa rozhodla pomôcť s výzdobou vianočného stromčeka jej sedemdesiatštyriročnej babičke.

FOTO Policajti vtrhli do nesprávneho domu: To, čo uvideli, ich strašne dojalo

Babičkine gule mali výraznú fialovú farbu a celé sa trblietali. Pri vešaní na stromček si však Alex všimla niečo, čo ju rozosmialo k slzám. Vo vnútri gúľ boli erotické tangáče. Jej babička vlastne nekúpila ozdoby, kúpila fialové tangá nohavičky. "Predavač v obchode si musel myslieť, že som dosť zvrátená. Veď určite keď som ich kúpila šesť!" povedala svojej vnučke babička.

Alex svoj komický zážitok zdieľala na sociálnej sieti kde zavesila aj fotografie. "Moja sedemdesiatštyriročná babička si kúpila vianočné ozdoby v obchode s oblečením. Zistila som to až pri zdobení vianočného stromčeka. Myslela si, že sú to vianočné gule, no v skutočnosti to sú fialové trblietavé tangáče," napísala Alex na sociálnej sieti.

Keď Alex svojej babičke vysvetlila o čo ide, schuti sa zasmiala aj ona. Alexin príspevok komentovalo množstvo užívateľov, ktorí majú so svojimi babičkami podobné zážitky.

Alan Ball opísal svoj vtipný zážitok s jeho malým synom. "Môj syn bol jeden deň u starých rodičov a náhodne sa mi priznal, že má nejaké suché pery a troška ho aj bolia. „Babička mi dala akúsi mastičku na pery,“ zistil som, že to bol čerešňový lubrikant," napísal Ball.

Viac o téme: Vianočný stromčekVianočné ozdoby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu