Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Mladík nakrúcal manželku pri šnorchlovaní: Zrazu stuhol od hrôzy, žene šlo o život!

Žralok bleskovo priplával k dievčine Zobraziť galériu (2)
Žralok bleskovo priplával k dievčine (Zdroj: YouTube)

CHARLESTON - Mladík nakrúcal svoju manželku, ako sa potápa v mori. Chcela mať peknú spomienku na plávanie s rybami. Namiesto toho si ale odniesla škaredé zranenie. Zaútočil totiž na ňu žralok a jej partner sa tomu všetkému prizeral.

Sarah Illigová trávila medové týždne so svojím manželom Evanom Carrollom v Karibiku. Pred pár dňami sa vybrala šnorchlovať do mora, aby sa mohla pokochať pohľadom na podmorský svet. Evan ju pri tom natáčal na video. Zrazu sa k nej ale rýchlosťou blesku priblížil žralok fúzatý a začal ju prenasledovať. Nemala šancu uniknúť, jeden a pol metrový predátor sa jej zahryzol do vystretej ruky.

VIDEO Mladík nakrúcal manželku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mladá žena skríkla od hrôzy aj bolesti a snažila sa čo odplávať čo najrýchlejšie odplávať preč od žraloka. I tak ale utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť niekoľko týždňov. "Strašne to zabolelo. Pozrela som sa cez okuliare za seba a zbadala žraloka pomaly väčšieho než ja sama. Veľmi ma to prekvapilo, žralok fúzatý obyčajne neútočí, pokiaľ ho niečo nevyprovokuje," povedala Sarah. 

Krutá smrť finančníčky (†49) z Wall Street: Potápala sa pri Kostarike, keď zaútočil žralok

Žraloky fúzaté sú v Karibiku vyhľadávanou atrakciou, kedy si turisti môžu s nimi zaplávať v mori. Podľa odborníkov sú to priateľské zvieratá, ktoré na ľudí neútočia. Živia sa prevažne malými živočíchmi žijúcimi v piesku. 

Viac o téme: Karibikútok žraloka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu