Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto vás šokuje: Vieme, ako dlho si vo vzťahu užijete dokonalý sex!

PR článok

Na začiatku ide všetko ako po masle – iskrí to medzi vami, užívate si ten najlepší sex, s vašou láskou sa nikdy nenudíte a každá spoločne strávená noc je zážitkom. Po čase však nadšenie postupne mizne a váš vzťah snov začne ohrozovať stereotyp. Kedy zažíva najviac párov prvú „posteľnú krízu“ a dá sa jej vôbec vyhnúť? A ak áno, tak ako?

Najlepší sex si páry užívajú počas prvého roku vzťahu

Podľa britskej štúdie, ktorá testovala 4 839 mužov a 6 669 žien vo veku 16–74 rokov, uviedlo 15 % mužov a až 34 % žien, že majú znížený záujem o sex. Dámy pritom strácali chuť na milovanie skôr ako páni – už po roku vo vzťahu. U žien bola tiež s pribúdajúcim vekom dvojnásobne vyššia pravdepodobnosť zníženého libida než u mužov.

Prečo strácajú muži a ženy záujem o sex?

Dôvody, prečo sex už nie je taký ako býval, sú u oboch pohlaví podobné – na vine je najmä nedostatok komunikácie, príliš slabé emocionálne puto medzi partnermi ale aj zdravotné či psychické problémy. Tvorcovia štúdie prišli k záveru, že ženy sú po sexuálnej stránke spokojnejšie vo vzťahoch, kde sa partneri dokážu otvorene rozprávať o sexe a riešiť konflikty rozumne a empaticky.

Ako zapáliť stratenú vášeň?

Najlepší sex si užijete vtedy, ak vo vašom vzťahu budete stále udržiavať príjemné napätie a neprestanete skúšať nové veci. Či už sú to jedlé afrodiziaká, spoločný kurz tanga, párové masáže alebo romantický pobyt na horách – vďaka neustálej zmene a príjemným prekvapeniam sa nudiť vo vzťahu určite nebudete.

Odvážnejší môžu prekvapiť svoju polovičku novou erotickou hračkou, originálnymi sexuálnymi polohami alebo pikantnými príbehmi z knižnej novinky - Zerexsutry, ktorá je ideálnym čítaním na dobrú noc (nie však na spánok).

Zbavte sa stresu a užite si horúce chvíľky s vašou láskou

Mnohé páry trpia civilizačnou chorobou menom „stres“ – nekonečné nadčasy, nervózny šéf či nevraživí kolegovia. Doma potom fungujú už len zo zotrvačnosti a na intímny život už neostáva čas ani chuť.

Ideálnym liekom na tento neduh je spoločný relax – napríklad prechádzka v prírode či návšteva sauny. Ideálnym doplnkom „protistresového režimu“ je každodenný upokojujúci rituál, ktorým môže byť napríklad popíjanie bylinkového čaju proti stresu s obsahom ľubovníka bodkovaného, levandule a medovky – tieto bylinky prispievajú k duševnej pohode a pokojnejšiemu spánku.

Ak potrebujete výraznejšie nakopnúť vaše libido, odporúčame vám siahnuť po doplnkoch stravy s obsahom bylinky menom Kotvičník zemný, ktorá u mužov podporuje tvorbu testosterónu a u žien stimuluje estrogén – vďaka čomu napomáha lepšej sexuálnej kondícii.

Na udržanie iskrenia medzi vami a vašou polovičkou niekedy postačia aj bežné maličkosti všedného dňa – napríklad afrodiziakálny parfum s korenisto-drevitou vôňou a citrusovými tónmi, ktorý pôsobí veľmi mužne a príťažlivo.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu