Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (26) tvrdí, že sexovala s duchom: Bolo to neskutočné, oveľa lepšie, ako moji živí milenci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ABERYSTWYTH – Na mladú spisovateľku čakal po presťahovaní do Walesu nevšedný zážitok. Vraj sa milovala s duchom. Opisuje to ako najlepšiu sexuálnu skúsenosť napriek tomu, že si mnohí poklepkávajú na čelo mysliac si, že potrebuje psychiatra.

Sian Jamesonová sa presťahovala z Londýna do Walesu, pretože pre písanie jej viac vyhovuje pokoj vidieka než rušné mesto. Domček, ktorý si prenajala, pochádza zo 16. storočia. Miesto si okamžite obľúbila a začala tam nový život. V prenajatej nehnuteľnosti ju zaujal portrét mladého muža visiaci na stene. Zistila, že historický kúsok pochádza z roku 1820. S obrazom vraj Sian ihneď pocítila zvláštne prepojenie. Tvrdí, že k nej v noci prišiel duch mladíka z obrazu. "Viem, že sa volal Robert. Povedal mi to. Potom sa ma začal dotýkať a mal so mnou sex. Bol to najúžasnejší sex, aký som kedy mala."

Žena (26) tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dvojica spolu údajne komunikovala telepaticky, pričom dvadsaťšesťročná žena podvedome cítila, že sa mu môže odovzdať. Nasledujúce ráno ju ovládali zvláštne pocity. "Všade som ho cítila. Ako keby som bola zamilovaná."

Dievčina šokovala ľudí v priamom prenose: Trápna sexuálna SPOVEĎ o priateľovi

Podľa psychologičky ide o určitý typ halucinácie, ku ktorému dochádza tesne pred zaspatím alebo krátko pred prebudením. Naviac, Jamesonová bola v čase zážitku krátko po rozchode s priateľom, ktorý jej určite veľmi chýbal. To zrejme vyvolalo emóciu a túžbu byť milovaná, až si napokon všetko vsugerovala. "Ležal vedľa mňa. Bol to ten muž z portrétu, mal staromódne oblečenie. Potom sme sa milovali," trvá na svojom Sian. 

Žena (26) tvrdí, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

O niekoľko dní vraj všetko zopakovali a bolo to opäť fantastické. Po záhadnom cudzincovi z obrazu začala Britka dokonca pátrať a zistila, že sa nápadne podobá na francúzskeho umelca z 19. storočia. Uvedomuje si, že jej pravdepodobne nikto neverí. "Je mi jasné, že ma všetci považujú za blázna. Ale ja viem, čo som prežila, a aké to bolo," dodala Jamesonová, ktorá si medzičasom našla nového priateľa. Na rozdiel od toho posledného ide o skutočného muža. Vraj mu vôbec neprekáža, že si to jeho priateľka v minulosti rozdala s duchom a on sa teraz musí veľmi snažiť, aby sa mu vyrovnal v jeho sexuálnych kvalitách.  

Viac o téme: DuchSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu