Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodina sa nevie spamätať zo strašného šoku: V priebehu niekoľkých dní zomreli traja jej členovia

Všetci zomreli v priebehu niekoľkých dní Zobraziť galériu (3)
Všetci zomreli v priebehu niekoľkých dní (Zdroj: Facebook)

SOUTH SHIELDS - Hovorí sa, že blesk nikdy neudrie na to isté miesto dvakrát. V prípade jednej britskej rodiny to však neplatí. Zubatá tu v krátkom čase zasiahla hneď tri razy. Celá situácia je mimoriadne krutá, pretože pozostalí v priebehu niekoľkých hodín stratili troch milovaných ľudí.

Je až neuveriteľné, koľko bolesti osud nadelil do rodiny Ashley Tomlinovej. Tridsaťdvaročnej žene najskôr zomrel dedko James. Smrť v jeho prípade síce všetkých členov rodiny zarmútila, ale v jeho veku museli prijať túto kapitolu života ako prirodzený fakt. V čase pohrebu Ashley ale ešte netušila, že po krátkom čase ju osud vystaví oveľa ťažšej a zložitejšej skúške.

Rodina sa nevie spamätať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Jej syn Jak bol členom miestneho futbalového tímu a s pradedkom zbožňovali futbal. Je hrozné, že iba krátko po Jamesovej smrti išiel jeho pravnuk za ním. Malý Jak sa vraj hneď po pohrebe mame sťažoval, že má bolesti na hrudníku. Pred pár rokmi mu síce operovali srdce, ale bol úplne fit. Celé dni sa naháňal za loptou a nikdy sa na nič nesťažoval.

Rodina sa nevie spamätať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ashley bola preto presvedčená, že za všetkým je žiaľ za prastarým otcom. Jej desaťročný syn však na druhý deň zomrel. Pitva potvrdila, že sa mu roztrhla srdcová tepna presne tak, ako u Jamesa. Užialená žena celú situáciu nad stratou dieťaťa nezvládla a iba pár hodín po Jakovej smrti zomrela aj ona. 

Rodina sa nevie spamätať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Je to desivé, za pár hodín som stratila troch milovaných ľudí," hovorí Ashleyina mama Jill. "Ashley zostala u mňa, keď sa to stalo s Jakom. V to ráno išla do kúpeľne a  zrazu som počula nejaký zvuk. Moja dcéra mala záchvat a zrazu zostala nehybne ležať." Vzhľadom na to, že príčina smrti Tomlinovej bola rovnaká ako v prípade jej dedka a syna, lekári trvajú na tom, aby boli vyšetrení všetci členovia rodiny. Tí s tým súhlasia, no otec zosnulej trvá na tom, že jeho dcéra zomrela na zlomené srdce. Jednoducho neuniesla Jakovu náhlu smrť. 

Viac o téme: Zlomené srdceRodinná tragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu