Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO To dieťa musí byť nihilista: Chlapec (6) napísal Santovi najpochmúrnejší list

Nezvyčajný list pre Santu
Nezvyčajný list pre Santu (Zdroj: Twitter)

WASHINGTON - Ešte si spomínate na to, keď ste ako malí písali Ježiškovi, aké darčeky vám má priniesť pod stromček? Snažili ste sa byť v liste milí a svoje prianie napísať čo najkrajšie. No také niečo sa už nenosí, teda aspoň nie v prípade malého amerického chlapčeka, ktorý je očividne zástancom nihilizmu.

Šesťročný syn Sarah McCammonovej napísal pravdepodobne ten najpochmúrnejší list pre Ježiška, aký sa len dá. Pri jeho čítaní vám napadne jediné - že preskočil detstvo a stal sa rovno dospelákom. Pragmatikom, ktorý už neverí na žiadne rozprávky o šťastných koncoch, ale čelí krutej každodennej realite. Veď posúďte sami:

Mamička vymyslela kontroverzný PLÁN, ako obdarovať dcérku na Vianoce: Rodičia sú pobúrení

"Milý Santa, píšem ti len preto, lebo sme to v škole dostali za domácu úlohu. Viem, že tvoj zoznam hriešnikov je prázdny. Aj tvoj zoznam dobrých detí je prázdny. Celý tvoj život je prázdny. Nevieš, čím všetkým si musím prechádzať. Zbohom. Neprezradím ti svoje meno."

Ešte predtým, než niekomu napadne zavolať na rodičov chlapca sociálku, Sarah vysvetlila, čo tými problémami v živote jej syn myslel. Nerozumie si vraj so svojím bratom. Keby len vedel, že o pár rokov neskôr bude možno čeliť oveľa väčším problémom. 

Viac o téme: ListJežiško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu