Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík poslal mame nevinné FOTO priateľky: Keď si všimol, čo je v pozadí, hneď to oľutoval

Meghan zapózovala aj s lanami Zobraziť galériu (2)
Meghan zapózovala aj s lanami (Zdroj: Twitter)

MURFREESBORO - Mladík z amerického štátu Tennessee odfotil svoju priateľku s mikinou, o ktorej si myslel, že ju už navždy stratil. Fotku potom poslal mame, aby sa pochválil. No v tej chvíli ešte netušil, že na prvý pohľad nevinne vyzerajúci záber odhaľuje pikantné intímnosti zo spálne mladej dvojice.

Maison Valance dostal pred časom od mamy pulóver, no v tom neporiadku, ktorý má vo svojej izbe, si myslel, že už ho nikdy nenájde. Podarilo sa a v tej veľkej radosti ho podal priateľke Meghan a zvečnil ju s ním.

Fotografiu poslal mame, aby videla, že nie je až taký bordelár a mikinu nakoniec predsa len našiel. Až po jej odoslaní si ale Maison uvedomil, čo všetko je vlastne na nej zachytené. Vysmiata dievčina ležiaca na jeho posteli a za ňou visiace červené lano, ktoré párik očividne využil ako spestrenie pri sexe. 

Mladík poslal mame nevinné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Hneď po tom, ako sa pikantný záber objavil na Twitteri, pobavil mnohých užívateľov, ktorí si rypli do mladíka. "Áno, práve som si uvedomil, čo za fotografiu som poslal svojej mame," okomentoval ho zahanbene Maison. 

Viac o téme: SexTrapasSexuálne praktiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu