Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cestujúci si vyzul v autobuse ponožky: To, čo nasledovalo, by sa na Slovensku nestalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW DILLÍ - Muž v Indii určite nečakal, že keď sa pokúsi spraviť si z autobusu obývačku, bude to mať pre neho ďalekosiahle následky. Pasažier, ktorý cestoval z indického štátu Himachal Pradesh do Nového Dillí, sa rozhodol urobiť si pohodlie a dať si dole topánky a aj ponožky, čo sa však kvôli smradu vôbec nestretlo s pochopením ostatných spolucestujúcich. Muž napokon skončil na policajnej stanici.

Katka zažila realitu slovenských dopravcov: Z Bratislavy do Košíc nekonečná cesta

Keď ho ostatní pasažieri požiadali, aby zapáchajúce veci odložil alebo vyhodil z dôvodu štipľavého zápachu, ich majiteľ to odmietol a vyvolal tak poriadku hádku. Vodič autobusu, ktorý toho už mal plné zuby, bol nútený muža vysadiť na policajnej stanici v okrese Una v štáte Himachal Pradesh.

Policajný šéf Sanjeev Gándhí pre miestne médiá povedal, že cestujúci bol zatknutý a obvinený z toho, že má na svedomí obťažovanie na verejnosti a neskôr bol prepustený na kauciu. Dodal, že sa vyhrážal ostatným cestujúcim a rozruch spôsobil aj na policajnej stanici.

Cestujúci si vyzul v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Strojca smradu sa však len tak nevzdal a podal sťažnosť proti ostatným pasažierom a posádke autobusu kvôli obťažovaniu a trval na tom, že jeho ponožky boli v úplnom poriadku a vôbec nezapáchali. Podľa polície opustil oblasť v inom autobuse už na druhý deň.

Viac o téme: AutobusZatknutieSmradTopánkyPonožky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu