Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina si vo vlaku vypočula sexspoveď neverníka: Ženy, takto sa volá, možno je to práve ten váš

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BOURNEMOUTH - Nositelia mena Ben, ktorí pravidelne využívajú vlakové spojenie medzi anglickými mestami Bournemouth a Manchester, sú momentálne ostro sledovaní a majú zarobené na problém. Zavaril im ich menovec, ktorý sa pravidelne pýši pikantnými historkami a vo vlaku nimi skracuje ostatným cestujúcim čas.

Byť Benom je momentálne v Anglicku dosť nebezpečné. Teda aspoň pre tých, ktorí pravidelne cestujú z Bournemouth do Manchesteru. Väčšina z cestujúcich na tejto linke totiž pozná Bena, ktorý na počkanie vyťahuje chvastavé historky o tom, ako a koľkokrát bol už neverný svojej partnerke. To, že týmto spôsobom upozorňuje na svoje prízemné a primitívne správanie, mu vôbec nevadí. Naopak. Pozornosť neznámych ľudí si naplno vychutnáva a vo vlaku ho už takmer každý pozná. A tak o veciach, o ktorých zadaní muži diskrétne mlčia, aby nemali doma problém, hovorí na plné ústa a nepremýšľa nad následkami.

Dievčina si vo vlaku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Na jeho pikantné príbehy už reagovala jedna zo spolucestujúcich, Emily Shepssová. Na sociálnej sieti upozornila všetky ženy, že ak sa ich priateľ volá Ben a pravidelne cestuje na tejto linke, majú ho okamžite pustiť k vode, pretože im je neverný.

A tak chcú všetky užívateľky vedieť, ako dotyčný mladík vyzerá. Na sociálnej sieti sa však objavili aj názory, ktoré Emily upozornili, že sa nemá miešať do súkromných záležitostí. Mnohí si tiež myslia, že mužove príbehy sú skôr výplodom jeho bujnej fantázie a od reality majú poriadne ďaleko.  

Viac o téme: SexNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu