Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V škole sa šíri záhadná choroba: VIDEO postihnutých školáčok, smutné divadlo

Exorcista zo školáčky vyháňa diabla Zobraziť galériu (3)
Exorcista zo školáčky vyháňa diabla (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO DE SALAVINA - Choroba šíriaca sa v miestnej škole v argentínskom mestečku Santiago de Salavina prinútila učiteľov, aby do školy pozvali exorcistov. Video na sociálnej sieti šokuje a väčšina užívateľov považuje scénu rituálu odohrávajúcu sa v ošarpanom prostredí za smutné divadlo.

Úbohé dievčatá považuje ich okolie za čarodejnice. Dôvodom je choroba, ktorá sa šíri v škole. Jedenásť tínedžeriek vo veku  od 17 do 19 rokov bolo preto prinútených podstúpiť nepríjemný rituál a dostali sa do rúk exorcistov. Stali sa tak obeťami fanatických kňazov, ktorí sú presvedčení, že školáčky sú posadnuté diablom. O svojich názoroch si myslia, že sú opodstatnené a verejne ich šíria. Jeden svoj rituál dokonca nakrútili na video, ktoré sa teraz šíri po sociálnej sieti.

V škole sa šíri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Každý deň vidím, ako zlí duchovia zaobchádzajú s ľuďmi, ktorí sú nimi posadnutí," hovorí kňaz Julio Alis. "Som katolík a týmto darom daným od Boha pomáham ľuďom."

Bojujú proti diablovi a démonom: VIDEO exorcistu, ktorý vyliečil najviac posadnutého pacienta​

Školáčka na videu poslušne stojí pred exorcistom, ktorý odrieka naučený text a prikladá ruku na jej čelo. Okolité prostredie vyzerá veľmi zanedbane, špinavo a pripomína skôr polorozpadnutý sklad než posvätné miesto. Po chvíli padá dievčina k zemi a krúti sa ako nepokojný podráždený had.

V škole sa šíri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V škole sa šíri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Presne takto údajne reagovali aj jej kamarátky, ktoré okolie označilo za čarodejnice. Nepochopiteľný je aj postoj rodičov. Tí sa nechali ovplyvniť predsudkami a so zásahom fanatického kňaza súhlasili. Tínedžerky tvrdia, že počas rituálu cítili zvláštne bolesti a na chvíľu stratili zrak. "Správanie dievčat môžem označiť iba za masovú hystériu," zhodnotil celú situáciu lekár po tom, ako prišli výsledky neurologického vyšetrenia všetkých mladých "čarodejníc". 

Viac o téme: ArgentínaExorcizmusVyháňanie diabla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu