Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodina si myslela, že Claudia (†28) zomrela na rakovinu: Po smrti zistila šokujúcu správu

Claudia s manželom Zobraziť galériu (2)
Claudia s manželom (Zdroj: FB/John La Bella)

ADELAIDE - Mladá mamička, ktorá predstierala, že má rakovinu v terminálnom štádiu, aby maskovala poruchy príjmu potravy, brala denne až 800 laxatív. Claudia La Bella z austrálskeho Adelaide zomrela ešte 29. júna 2014, no súd začal vyšetrovanie jej smrti až teraz. Jej rodina bola z výsledkov lekárskych zistení šokovaná.

Dievčina (23) trpí zriedkavou rakovinou, lebo v detstve zrejme jedla TOTO

V čase smrti si priatelia, príbuzní a dokonca aj jej manžel John mysleli, že podľahla rakovine vaječníkov. Odvtedy sa dozvedeli, že o tomto smrteľnom ochorení klamala, ale namiesto toho trpela tajnou poruchou príjmu potravy.

Súd uviedol, že jej tvrdenie o rakovine bola prepracovaná lož a jej manžel dodal, že vždy trvala na tom, že pôjde k lekárovi sama. "Veril som jej. Bola to dospelá osoba, nie dieťa. Bral som ju za slovo," vysvetlil zdrvený John.

Rodina si myslela, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/John La Bella)

Keď Claudia zomrela, vážila len 35 kilogramov a CT vyšetrenie ukázalo, že zjedla desiatky tabletiek. Na súde odznelo, že na laxatíva pred smrťou dokázala týždenne utratiť približne 500 austrálskych dolárov (cca 320 eur).

Jej zamestnávateľ, architekt, tvrdí, že mu ukradla z jeho účtov, o ktoré sa starala, 374 000 dolárov. Očakáva sa, že koronárne vyšetrovanie bude trvať najmenej päť dní.

Viac o téme: PodvodRakovinaPreháňadloLaxatíva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu