Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia chceli osláviť výročie ich svadby: Hnus na posteli v hoteli ich totálne odrovnal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Donna Williamsová (42) a jej manžel Huw (52) pricestovali z Wirralu do mesta Ruthin, vo Walese, aby tu oslávili šieste výročie ich svadby. Po tom, čo sa však ubytovali v zámockom hoteli Wetherspoon, dostalo sa im prekvapenia, aké vôbec nečakali. Na odporný objav budú mať ešte dlho zlé spomienky.

Krásku (†22) našli mŕtvu v hosteli: Mame napísala, že jej je zle, spravila osudnú CHYBU

Podľa The Daily Post sa manželom izba, ktorú jej v hoteli ponúkli, páčila a posteľ vyzerala byť čerstvo ustlaná. Pri bližšom pohľade na ňu im však zamrzli úsmevy na tvárach. "Povedala som svojmu mužovi: "Čo to je?" Na vrchu postele bol použitý kondóm," opísala svoj šok Donna.

Po zabalení kondómu do servítky zobral párik svoj nález dole na recepciu. "Spýtali sme sa, či bola miestnosť uprataná a žena povedala:" Áno, samozrejme", tak som ukázala kondóm a povedala: "Tak, ako mi vysvetlíte toto?" pokračovala Donna v rozprávaní o nepríjemnom zážitku.

Manželia chceli osláviť výročie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Recepčná sa hosťom ospravedlnila a ponúkla im inú izbu. Podľa Donny však úprimná ľútosť v takomto prípade nestačí. "Je to hnusné. Neočakávate to, najmä na posteli v izbe, keď si myslíte, že bude čistá," dodala znechutená žena, ktorá podala spolu s manželom ústnu sťažnosť na recepcii hotela.

"Odhliadnuc od toho, sme mali príjemnú dovolenku. Do Ruthin by som sa vrátila, ale už nikdy nie do tohto hotela," zakončila Donna. Hovorca hotela Wetherspoon sa páru ešte raz čo najhlbšie ospravedlnil a dodal, že incident dôkladne prešetria.

Viac o téme: SvadbaVýročieHotelKondómSťažnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu