Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Bianka (24) šoférovala, keď ju zrazu porazilo: Jej auto okupovalo toto MONŠTRUM

Takéto monštrum mať v aute.. Zobraziť galériu (3)
Takéto monštrum mať v aute.. (Zdroj: facebook/courier mail)

COFFS HARBOUR - Mladá Austrálčanka musela nedobrovoľne stráviť jazdu s nepríjemným pasažierom vo svojom aute. Celý čas si nad sedadlom užíval cestu aj obrovský chlpatý pavúk, ktorému sa interiér jej auta očividne páči, pretože v priebehu niekoľkých dní do neho zavítal už druhýkrát.

Auto Bianci Merrickovej zrejme priťahuje chlpatých krásavcov. Obrovský pavúk, ktorého iba nedávno natočila na video, okupoval jej auto v priebehu niekoľkých dní hneď dva razy. "Bola som si istá, že som sa ho zbavila. Ale po niekoľkých dňoch odniekiaľ vyliezol a usadil sa nad sedadlom spolujazdca," hovorí.

VIDEO Bianka (24) šoférovala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/courier mail)

Šoférka opisuje dvadsaťminútovú jazdu ako minúty hrôzy, pretože sa veľmi bála, že si to neželaný pasažier namieri rovno do jej tváre. "Bol veľký ako moja ruka a celý chlpatý. Toto neprajem nikomu," pokračuje dvadsaťštyriročná žena.

VIDEO Bianka (24) šoférovala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/courier mail)

Pavúka vraj mala v aute iba pár dní pred touto jazdou. Teraz dúfa, že si neurobil kdesi v útrobách jej autíčka tajnú skrýšu a nezačnú z nej postupne vyliezať jeho potomkovia. "Bola by som nútená to auto predať," dodala s obavami. 

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu