Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžerka hodila do mora loptičku so svojím číslom: O šesť rokov neskôr dostala ODPOVEĎ

Loptička priniesla Hayley novú priateľku Zobraziť galériu (2)
Loptička priniesla Hayley novú priateľku (Zdroj: Twitter)

COVINGTON - Život nie je žiadny romantický film. Táto skutočnosť však neodradila mladú Američanku, ktorá veľmi nezvyčajným a bizarným spôsobom chcela nájsť lásku svojho života. Pred šiestimi rokmi dostala vtipný nápad, ktorý sa ale zvrtol úplne inak, ako zamýšľala.

Počas výletu na pláž Hayley Robbinsová napísala na softbalovú loptičku svoje meno a telefónne číslo. Jej cieľom bolo, aby loptičku našiel nejaký fešák a kontaktoval ju. Šesť rokov sa nič nedialo a dievčina na svoj plážový experiment úplne zabudla.

Oksane chcel vyznať lásku: Urobil to najhorším spôsobom na VIDEU

Minulý týždeň na svoje veľké prekvapenie dostala správu od neznámej osoby. Mladík menom Adam jej napísal: "Hej, chcem byť superhrdina. Hádaj moje meno." Žiadna romantika sa však nekoná. Osemnásťročná Hayley sa totiž namiesto nájdenia pravej lásky dočkala filmového zvratu udalostí. Adam bol v skutočnosti Ashley!

Tínedžerka hodila do mora
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Ashley je šestnásťročná tínedžerka, ktorá sa v skutočnosti volá Kelci. Keď našla loptičku, rozhodla sa, že Hayley zatají svoje pohlavie, a tak zo seba urobila Adama. Príbeh má však šťastný koniec. Z Hayley a Kelci sa stali kamarátky. Dôvod, prečo sa Kelci vydávala za Adama, však doposiaľ ostáva nejasný. 

Viac o téme: Osud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu