Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pasažier v lietadle si objednal vegetariánske jedlo: Nemohol uveriť tomu, čo dostal, FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Pasažier leteckej spoločnosti Aviancia zostal zmätený po tom, ako mu letuška naservírovala vegetariánske jedlo. Skúsenosť ho inšpirovala a začal sa témou dostupnosti a kvality tohto druhu jedla na palube lietadiel zaoberať viac. Cez sociálnu sieť vyzval ostatných užívateľov, aby popísali svoje skúsenosti. Zistil, že v tomto smere majú mnohé aerolinky obrovské medzery.

Kvalita potravín ponúkaná na palubách lietadiel je niekedy otázna a nejeden raz sa cestujúci sťažovali na sendvič po záruke alebo suchú bagetu. Avšak skúsenosť Steva Hogartyho, ktorý si počas nedávneho letu s kolumbijskou leteckou spoločnosťou Avianca objednal vegetariánske jedlo, dokazuje, že byť vegetariánom nie je žiadna slasť. Po tom, ako mu letuška ponúkla jablko a hrušku, zostal ako obarený. "Obidva kusy ovocia boli na podnose obalené fóliou a dokonca som dostal aj plastový príbor," smeje sa Steve.

"Toto nie je náš štandard, takže určite všetko prešetríme čo najskôr," vyjadrila sa spoločnosť Avianca po tom, ako ju rozčarovaný pasažier kontaktoval. Celá skúsenosť v ňom vyvolala zvedavosť a fotku naservírovaného jedla zverejnil, aby zistil, aké skúsenosti majú ostatní vegetariáni. Prekvapilo ho, že jeho prípad nie je ojedinelý. Podľa reakcií užívateľov prespala väčšina leteckých spoločností dobu a byť vegetariánom je naozaj ťažké. Jeden z užívateľov sa pochválil, že počas letu s Aegean Airlines mu letuška priniesla očistenú mrkvu, zeler a papriku. "Na svete je pol miliardy vegetariánov. V súčasnosti predsa nemôže byť vegetariánske jedlo považované za niečo výnimočné," napísal istý mladík. 

Cestujúca prežila počas letu do Las Vegas desaťhodinové peklo: Prichádzalo každých 15 minút!

Zlé skúsenosti však nemajú iba vegetariáni. Svoj príbeh opísal aj celiatik, ktorý si objednal bezlepkové jedlo počas deväťhodinového letu s japonskými aerolinkami All Nippon Airways. Zatiaľ, čo si ostatní pasažieri pochutnávali na teplých raňajkách, jemu letuška s úsmevom podala banán.  

Viac o téme: LietadloJedloVegetarián
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu