Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Žena (28) a dvaja muži žijú v jednom vzťahu: Ľudia si myslia, že žartujeme

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB)

NEW YORK - Trojica z New Yorku vytvorila naozaj nevšedný druh vzťahu, nad ktorým bude pravdepodobne veľa ľudí krútiť hlavou. Zosobášení partneri Chris (38) a Matt (28) Brandtovci sú spolu už osem rokov, no rozhodli sa svoje spolužitie okoreniť príchodom ženy, ktorú spoznali prostredníctvom zoznamovacej aplikácie. Zdá sa, že triu to spolu klape a plánujú do budúcnosti aj adopciu detí.

Mladá Lila (25) ponúka na predaj panenstvo: Má však jednu podmienku, ktorá sa nemusí páčiť

Cait Earnestová (28) sa k mužom pripojila pred dvomi rokmi. Chris, ktorý je bisexuál, navrhol Mattovi, aby spoznali aj nejakú ženu. Matt, ktorý predtým nikdy nemal tento druh sexuálnej skúsenosti, bol najprv proti tomuto nápadu, ale potom zmenil názor. Trio teraz žije spoločne v jednom apartmáne a hovorí, že ich vzťah je lepší ako kedykoľvek predtým, aj napriek sporom o to, kto spí kde v posteli. Dokonca aj Mattov starý otec proti tomuto nezvyčajnému spolužitiu nič nenamieta a často sa pýta, kedy si adoptujú dieťa.

FOTO Žena (28) a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Keď sa stretneme s niekým v bare, zvyčajne hovorím: "Ahoj, ja som Cait a toto sú moji dvaja milenci. Ľudia sa často pýtajú, či žartujem," prezradila mladá žena pre The Sun a dodala, že nikdy nebola s dvomi ľuďmi súčasne, ale zistila, že takto môže viesť "celkom zábavný sexuálny život".

FOTO Žena (28) a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Cait a Chris o sebe vyhlasujú, že sú bisexuáli, zatiaľ čo Matt sa definuje ako homoflexibilný, čo znamená, že preferuje mužov, ale je otvorený aj k ženám. Teda aspoň odvtedy, čo mal novú sexuálnu skúsenosť so ženou a pochopil, že je to "ďalšie telo, duša a spojenie, ktoré môže mať".

Cait priznala, že spočiatku žiarlila, pretože mala radšej Chrisa ako Matta a bola frustrovaná, že by sa o neho mala s Mattom deliť. Matt dodal, že tiež na Cait najprv žiarlil, pretože si myslel, že Chris ju bude milovať viac ako jeho, ale čoskoro sa vyrovnali s ich miestom vo vzťahu.

FOTO Žena (28) a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Trojica vraj uvažuje, že by si mohla spoločne v budúcnosti adoptovať deti a verí, že každé dieťa bude "šťastné", že má troch rodičov. Matt však dodal, že zatiaľ sú spokojní s tým, že sa starajú o dvoch psíkov.

Viac o téme: HomosexualitaBisexualitaAdopcia detí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu