Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cestujúca prežila počas letu do Las Vegas desaťhodinové peklo: Prichádzalo každých 15 minút!

Celý čas im nad hlavami viseli masky
Celý čas im nad hlavami viseli masky (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Let spoločnosti British Airways z Londýna do Las Vegas bol pre dvoch cestujúcich hotovým utrpením. Rušil ich totiž nepríjemný bzučiaci zvuk šíriaci sa z reproduktoru nad ich hlavami. Personál na palube lietadla sa sťažnosťami pasažierov vôbec nezaoberal. Vedenie aeroliniek všetko vyriešilo poskytnutím zanedbateľnej zľavy na ďalší nákup leteniek.

Dvadsaťšesťročná Nicole Lightbodyová letela z londýnskeho letiska Heathrow do Nevady so svojím bratrancom a počas desaťhodinového letu si "užívali" nepríjemný zvuk šíriaci sa z reproduktoru priamo nad ich hlavami. Ten sa začal šíriť po tom, ako sa z neznámych príčin z horného panelu náhle uvoľnila kyslíková maska.

Mal to byť príjemný let na Bali: Žena na palube odhalila manželovu neveru, nastalo peklo

Bzučiaci reproduktor sa ozýval v pravidelných pätnásťminútových intervaloch a zakaždým trval dlhých päť minút. Napriek tomu, že cestujúci požiadali palubný personál o zmenu sedadiel, nikto im nevyhovel. 

Po prílete do Spojených štátov podala Nicole okamžite sťažnosť, no postoj British Airways ju nemilo prekvapil. Spoločnosť jej zaslala písomné ospravedlnenie a poukážku v hodnote dvadsať libier na nákup ďalšej letenky.  

Viac o téme: LietadloBritish airwaysLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu