Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO krásnej tínedžerky (18) sa stalo hitom: Práve som schudla 90 kíl!

Miranda je momentálne šťastne slobodná Zobraziť galériu (4)
Miranda je momentálne šťastne slobodná (Zdroj: Instagram)

AMES - Študentka Miranda sa stala online hviezdou po tom, ako uverejnila na sociálnej sieti status, ktorým originálnym spôsobom ohlásila rozchod s priateľom. Jej príspevok sa šíril internetom rýchlosťou blesku a o momentálne nezadanú krásnu blondínu už viacerí prejavili záujem.

Osemnásťročná študentka z Iowa State University sa dosť netypickým spôsobom zverila užívateľom sociálnej siete o rozchode so svojou päťtýždňovou známosťou. Po tom, ako partner označil jej správanie za nechutné, dala mu okamžite kopačky. Vzápätí na Twitter zavesila fotografiu zo spoločného večierku. Na jednej je v objatí so svojím ex a na druhej bez neho. Celý rozchod označila ako stratu hmotnosti a všetkým sa pochválila, že práve zhodila 90 kilogramov.

FOTO krásnej tínedžerky (18)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Miranda Bakerová doplnila, že sobotné popoludnie strávila so svojím priateľom a rodičmi. Popoludní si spoločne urobili piknik a večer sa obidvaja stretli na večierku v jeho školskom klube. Počas večera jej priateľ nečakane povedal, že celý deň sa správala nechutne a neatraktívne, čo ju veľmi zaskočilo. Z akcie preto odišla skôr, ako plánovala a išla sa baviť so svojimi priateľmi. Keď jej potom priateľ asi po hodine volal, vyčítal jej, že ho tam nechala samého. "Nikdy sa ti neospravedlním za to, že som odišla. Veď som nechutná a neatraktívna," odpovedala mu dievčina.

FOTO krásnej tínedžerky (18)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Krátko nato zverejnila svoj príspevok o strate hmotnosti, ktorý sa bleskovo šíril internetom a páčil sa viac ako 30-tisíc užívateľom. Tí sa predbiehali v komentovaní a všetci považujú spôsob oznámenia rozchodu za originálny. Sympatickej blondíne sa okamžite začali hrnúť ponuky na vzťah. "Myslím, že by si mala pribrať o zdravých 75 kíl," okomentoval jeden z užívateľov jej fotografiu.

FOTO krásnej tínedžerky (18)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Miranda hovorí, že je zo všetkých príspevkov milo prekvapená a vôbec netušila, že jej komentár vyvolá toľko reakcií. "Mám pocit, že som zdvihla sebavedomie viacerým ženám a povzbudila som ich, aby nezostávali vo vzťahu, kde počúvajú niečo podobné ako to, čo mi povedal môj bývalý priateľ," dodala vysmiata študentka.

 

Viac o téme: Rozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu