Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ľudia relaxovali na pláži, keď zrazu začali od hrôzy utekať: VIDEO hororu pod uterákom

Muž odsúva uterák, pod ktorým je had Zobraziť galériu (3)
Muž odsúva uterák, pod ktorým je had (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

PERTH - Na sociálnej sieti koluje video z austrálskej pláže Hamersley Pool, ktorá sa nachádza v blízkosti mesta Perth. Zachytáva, ako počas nedeľného popoludnia návštevníkov vystrašil jedovatý had ukrytý pod uterákom.

Každý relax sa môže razom zmeniť na nočnú moru. Šok prežila žena, ktorá trávila uplynulú nedeľu na pláži v blízkosti Perthu. Po odhrnutí svojho uteráku zistila, že sa pod ním prevaľuje jedovatý had. Celú situáciu jej pomohol zvládnuť jeden z návštevníkov pláže. Uterák odložil nabok a plazovi jasným gestom ukázal, že sa nemá hýbať a má nechať všetkých odísť.

Ľudia relaxovali na pláži,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

"Ako Austrálčania sme na hadov zvyknutí. Ale nikdy neviete, ako sa zachovajú. Stretnúť hada na pláži je vždy desivé," okomentovala situáciu jedna z prítomných žien. Očití svedkovia hovoria, že išlo o dugita, hada z čeľade koralovcovitých. Ľudia následne pláž opustili a z parkoviska privolali policajtov. Tí im však oznámili, že hady sa odchytávajú len z domácností a z dvorov, nikdy nie z voľnej prírody. Odchytávačov prekvapilo, že had bol na pláži, pretože tento druh najčastejšie vyhľadáva mokrade, duny a buš. 

Ľudia relaxovali na pláži,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Dugit je známy aj ako hnedý had a jeho jed je mimoriadne toxický. Tomuto druhu pripisujú v okolí Perthu až 70 percent uštipnutí ročne. Našťastie iba jedno z nich skončilo tragicky. 

Viac o téme: HadPlážAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu