Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Žene (23) ničia život gigantické prsia: Neuveríte, aké veľké ich mala v 10 rokoch

Sheridan túži po zmenšení pŕs Zobraziť galériu (4)
Sheridan túži po zmenšení pŕs (Zdroj: gofundme.com)

MELBOURNE - Sheridan Larkmanová z austrálskeho štátu Viktória žiada verejnosť o finančný príspevok, aby mohla podstúpiť zmenšenie svojich obrovských prsníkov. Na túto redukčnú operáciu čaká už dlhých sedem rokov. Už ďalej nevládze, pretože trpí neznesiteľnými bolesťami chrbtice.

Pri pohľade na poprsie dvadsaťtriročnej Austrálčanky jej naozaj nie je čo závidieť. Prsia jej začali rásť veľmi skoro, už v desiatich rokoch mala veľkosť DD. A odvtedy sa jej toho v oblasti hrudníka nahromadilo naozaj veľa.

Ako šestnásťročná bola nútená požiadať o ich zmenšenie, ale lekár zákrok v takom mladom veku neodporúčal. Veľkosť košíkov sa postupne nafúkla na K; špeciálne podprsenky si musí nechávať doručiť až z Veľkej Británie. Často je vraj terčom štipľavých poznámok na ulici a celá situácia okolo bujného poprsia je pre dvojnásobnú matku naozaj zničujúca. Verí, že vďaka operácii začne nový a plnohodnotný život.

FOTO Žene (23) ničia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gofundme.com)

"Mám úplne zničenú chrbticu. Takéto prsia ma obmedzujú naozaj vo všetkom. Nemôžem športovať, nemôžem sa pekne obliekať," hovorí zúfalá žena. V osemnástich po prvý raz otehotnela a jej hrudník sa znovu zväčšil. "Zároveň s bruškom mi vždy rástli aj prsia," spomína na svoje dve tehotenstvá.

FOTO Žene (23) ničia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Trending Videos)

Larkmanová už takto ďalej nevládze a jej mega prsia ju veľmi vyčerpávajú. A to nielen fyzicky, ale aj finančne. Každá nová podprsenka ju totiž v prepočte stojí až 78 eur. Je preto pochopiteľné, že chce toto všetko zmeniť a prosí ľudí, aby jej prostredníctvom stránky Gofundme.com prispeli na chirurgické zmenšenie pŕs.

FOTO Žene (23) ničia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Prosím vás, pomôžte mi. Moje prsia mi ničia život, už som z toho unavená," prosí potenciálnych darcov. Sheridan potrebuje vyzbierať 10-tisíc austrálskych dolárov (6440 eur). "Verím, že môj život by bol potom oveľa lepší a hlavne by mi ustúpili neznesiteľné bolesti," dodáva. 

Viac o téme: AustráliaObrovské prsiaZmenšenie pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu