Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Steward dopĺňal jedlo v lietadle, keď sa stalo niečo strašné: Na to VIDEO sa už len zle pozerá

Muž padá na zem Zobraziť galériu (2)
Muž padá na zem (Zdroj: youtube/ctv news)

ČENG-ČOU - Člen posádky čínskej leteckej spoločnosti utrpel mnohonásobné zlomeniny po tom, ako spadol z lietadla z výšky troch metrov. Aerolinky už prípad vyšetrujú a zisťujú, ako k nemu vôbec mohlo dôjsť.

Nepríjemný pád, ku ktorému došlo na Medzinárodnom letisku Xinzheng v čínskom meste Čeng-čou, bol zachytený na bezpečnostnej kamere. Steward spoločnosti XiamenAir podľa všetkého dopĺňal tovar na palube Boeingu 737, keď sa pošmykol a vypadol von na asfalt. 

Steward dopĺňal jedlo v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ctv news)

Muž pri tom utrpel vážne poranenia, vrátane niekoľkých zlomenín a okamžite bol prevezený do miestnej nemocnice. Podľa informácií aeroliniek sa zo zranení bude zotavovať niekoľko týždňov. Predstavitelia XiamenAir uviedli, že incident vyšetrujú, predbežne ho ale označili ako pracovný úraz. 

Steward dopĺňal jedlo v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ctv news)

Toto je druhý prípad za ostatné tri týždne, čo letuška vypadla zo stojaceho lietadla. Na konci októbra zamestnankyňa aeroliniek China Eastern Airlines vypadla zo zadných dverí na letisku v juhočínskom meste Shenzhen. Stalo sa tak v momente, keď sa pokúšala pred odletom zavrieť dvere. 

Viac o téme: NehodaLietadloČínaLetuškaSteward
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu