Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Vodič Uberu netušil, čo sa deje za jeho chrbtom: Sústredil sa na šoférovanie, keď zrazu...

Vodič netuší, že dievčina má nekalé úmysly Zobraziť galériu (3)
Vodič netuší, že dievčina má nekalé úmysly (Zdroj: youtube/mb tv)

NEW YORK - Kamera zachytila moment, kedy bezočivá pasažierka okradla taxikára prakticky priamo pred ním, či v tomto prípade skôr za ním. Muž sa sústredil na šoférovanie, zatiaľ čo dievčina sediaca na zadnom sedadle sa ho práve chystala pripraviť o zarobenú hotovosť.

Mladá žena spolu so svojimi dvoma kamarátkami si v New Yorku objednala jazdu Uberom. Celý čas sa rozprávali, až ku koncu, keď už sa chystali vystúpiť, si brunetka všimla, že vodič má vpredu nádobu, do ktorej mu spokojní zákazníci hádžu prepitné. Drzo sa načiahla, ponorila do nej ruku a vybrala z nej za hrsť bankoviek. Potom rýchlo vystúpila, aby ju šofér nestihol chytiť. 

VIDEO Vodič Uberu netušil,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/mb tv)

Dievčina však vôbec netušila, že vo vozidle je kamera, ktorá všetko nahráva. A tak zachytila pri krádeži aj ju. Vodič si to všimol pár sekúnd po čine, keď sa obzrel dozadu a uvedomil si, že všetky jeho peniaze sú preč. Okamžite začal trúbiť, aby upútal pozornosť partie, no tá ho odignorovala. Video končí tým, ako si odopína bezpečnostný pás a vystupuje z auta, očividne preto, aby sa ich pokúsil dobehnúť. Podľa všetkého sa mu to ale nepodarilo. 

VIDEO Vodič Uberu netušil,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/mb tv)

Spoločnosť Uber mužovi odporučila, aby všetko oznámil na polícii a tá tak mohla začať oficiálne vyšetrovanie. V prípade, že sa tak stane, bude s policajnými zložkami spolupracovať v snahe zlodejku vypátrať a potrestať. 

Viac o téme: KrádežTaxikárUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu