Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mamička pátrala po neznesiteľnom smrade v izbe: FOTO nechutného prekvapenia na parapete

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BURTON - Mladá mamička z Británie mala potrebu podeliť sa na sociálnej sieti s objavom, ktorý učinila v detskej izbe svojho dieťaťa. Zrejme chcela svojou skúsenosťou upozorniť ostatné matky, aby nepodceňovali kreativitu svojich ratolestí ani vtedy, keď ide o vykonanie veľkej potreby.

Materská dovolenka je riadna dvadsaťštyrihodinová zaberačka. A ak iba na chvíľočku spustite svoju ratolesť z očí, musíte počítať s (niekedy krutými) následkami. Tie môžu mať niekedy poriadne aromatický náboj a vy budete nútení prehľadať možné aj nemožné miesta, len aby ste zistili, čo a kde stihol vykonať a zanechať váš anjelik v nestráženej chvíli.

Vydesená rodina neverila vlastným očiam: VIDEO Z toalety sa plazila záhadná kreatúra

Jessica Brooksová sa márne snažila vypátrať pôvod neznesiteľného zápachu v izbe jej dvojročného dieťatka. Tušila, že sa niekde povaľuje detské hovienko, ale napriek tomu, že všetko pozorne prehľadala, na nič neprišla. Smradľavú kôpku na parapetnej doske sa jej podarilo nájsť až vtedy, keď odtiahla závesy.

Doteraz nechápe, ako sa tam dostala. Vynaliezavosť dieťaťa Jessicu šokovala a o nevábne vyzerajúcu fotografiu sa podelila na sociálnej sieti. Je neuveriteľné, aký ohlas jej príspevok vyvolal. Malý drobec ani len netušil, že toľkú slávu môže zažiť len vďaka tomu, že si poriadne uľavil. 

Viac o téme: DieťaPrekvapenieVýkaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu