Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Mladík (21) si do svalov vpichuje olej: Úplne sa znetvoril, lekári sú zhrození

Takéto svaly nie sú normálne Zobraziť galériu (3)
Takéto svaly nie sú normálne (Zdroj: profimedia.sk)

PJATIGORSK - Mladík z Ruska predvádza na sociálnej sieti svoje obrovské bicepsy. Nie sú však výsledkom driny v posilke, ale dopracoval sa k nim vpichovaním oleja, ktorým si kulturisti natierajú telo pred pózovaním na súťažiach. Užívatelia sú z fotografií neprirodzene vyzerajúcich svalov zhrození a ich autorovi odporúčajú liečbu na psychiatri.

Ruský kulturista Kirill Terešin sa pýši na sociálnej sieti fotkami svojich obrovských bicepsov pripomínajúcich paže Pepka námorníka. Vôbec sa netají tým, že sú výsledkom vpichovania syntholu, ktorý je bežne dostupný na internete a kulturisti si ním natierajú telo. Od leta sa mu jeho biceps nafúkol na obvod 60 centimetrov. Pohľad na muža so zdeformovanými rukami, s veľkosťou neprimeranou k jeho telu, vyvoláva skôr zdesenie a hnus než obdiv. Potrebuje psychiatra,” odporúčajú mu niektorí užívatelia.

FOTO Mladík (21) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Koncom leta začal Kirill s 250 ml injekciou a biceps mu narástol o tri centimetre. Pre neho to však bolo málo. Na to, aby ste dosiahli takúto veľkosť, musíte do tela vstrekovať litre syntholu,” vysvetľuje. „So všetkým som začal, keď som v lete opustil armádu. Spočiatku som mal vysoké horúčky a myslel som, že zomieram.  Ale časom problémy zmizli.”

FOTO Mladík (21) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladíkovi vraj trvalo iba desať dní, kým sa mu obvod bicepsu zväčšil o 26 centimetrov. Pred vpichovaním vážil 62 kg, teraz má 68 kg. „Chcem s tým pokračovať,” vyhlasuje dvadsaťjedenročný Terešin a veľmi sa nezaoberá kvalitou olejom napustených svalov. Akoby si vôbec neuvedomoval, že synthol ho môže zabiť. Zdá sa, že olej mu zalial už aj mozog,” napísal jeden z užívateľov.

FOTO Mladík (21) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nad znetvorenou postavou Rusa krútia hlavami aj lekári. Užívaním nebezpečnej chemikálie sa dobrovoľne a hlúpo vystavuje riziku vzniku pľúcnej pneumónie, infekcie, mŕtvice, hrozí mu aj poškodenie nervov, ochrnutie, tvorba cýst a abscesov v svalstve. 

Viac o téme: OlejSvalyKulturistaKirill terešin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu