Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prostitútke (21) sa nepáčilo, ako jej zákazník robí orál: Muž (36) len zázrakom vyviazol živý

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB, Google maps)

WASHINGTON - Mladú prostitútku obvinili z toho, že strelila muža dvakrát do hlavy, pretože jej nedokázal urobiť poriadny orál a nevedela, ako mu to povedať. Obeť po útoku, ktorý sa odohral 24. októbra v jej dome v americkom meste Everett, štát Washington, zázračne prežila.

Slovák doplatil na svoj apetít: Sex s prostitútkou za zastávkou MHD sa mu kruto vypomstil

Marissa Wallenová, ktorá sa živila eskortom, skončila odvtedy v rukách polície, podľa ktorej nešlo o jej prvú návštevu spomínaného muža. Keď sa vo štvrtok objavila na súde a čelila obvineniam, neubránila sa slzám. V dokumentoch vyplnených políciou pri zatknutí sa však píše, že je to žena bez emócií, chladná a vypočítavá.

Prostitútke (21) sa nepáčilo,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, Google maps)

Na konci pojednávania Wallenová uviedla, že strelila zákazníka dvakrát do hlavy, lebo jeho orálny sex za nič nestál a nevedela, ako mu to má povedať, informoval portál My Everett News. Potom mu ukradla peňaženku a využila jeho kreditné karty. Polícia tvrdí, že kým ju chytila, stihla utratiť 12-tisíc dolárov (cca 10 300 eur).

Polícia našla muža v jeho dome po tom, čo ju zalarmoval šéf obete, ktorému sa nezdalo, že sa jeho podriadený nehlási. Muž bol pri vedomí, ale nereagoval. Zostáva v nemocnici.

Prostitútke (21) sa nepáčilo,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, Google maps)

Wallenová je obvinená z útoku prvého stupňa, lúpeže prvého stupňa a krádeže identity prvého stupňa. Nachádza sa vo väzbe a jej kaucia bola stanovená na milión dolárov. Políciu vraj požiadala, aby kontaktovala jedného z jej ďalších zákazníkov, ktorý by ju mal vykúpiť spoza mreží, ale zatiaľ sa tak nestalo.

Viac o téme: StreľbaProstitútkaOrálny sexZákazník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu