Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozivá veštba Nostradama na rok 2018: Strašidelný scenár, jadrový výbuch a Zem v chaose

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

VARŠAVA/LONDÝN - Meno francúzskeho astrológa, ktorý žil v 16. storočí, zvykne ešte aj dnes rezonovať v spoločnosti. Pravidelne sa vynárajú jeho nové a nové proroctvá, ktorým nemajú problém veriť ľudia po celom svete. Jednou z jeho veštieb, ktorá sa naplnila, bolo údajne aj minuloročné zvolenie Donalda Trumpa za amerického prezidenta. Rovnaký potenciál na úspech má teda vraj aj jeho predpoveď na rok 2018. Treba však vopred povedať, že nie je vôbec optimistická.

Donald Trump oživil zabudnuté proroctvo Nostradama: Príchod tretieho antikrista a... AMEN

Napriek tomu, že Nostradamove proroctvá boli napísané už pred piatimi storočiami, mnohí im stále prikladajú veľký význam. Vyšli v desiatich knižných zväzkoch a podľa odborníkov skúmajúcich obsah spisov každý diel zodpovedá jednému storočiu. 

Jeden z Nostradamových štvorveršov sa mal týkať aj vlaňajších prezidentských volieb v Spojených štátoch, ktoré vyhral Donald Trump. V inom proroctve francúzskeho astrológa sa píše podľa portálu Independent o zlyhaní "mužskej ženy", za ktorú niektorí považujú Hillary Clintonovú a jej porážku v konflikte s Trumpom. Nostradamove slová o dohode medzi dvomi svetovými ríšami a o kúpených hlasoch môžu podľa názoru fanúšikov konšpiračných teórií hovoriť o afére ruského zasahovania do volieb v USA.

Nostradamus
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Wikipedia)

Čo nás čaká v roku 2018?

Poľský web wprost.pl uviedol, že v Nostradamových spisoch sa nájdu proroctvá aj na rok 2018, ktorý má byť pre ľudstvo veľmi ťažký. Okrem vypuknutia tretej svetovej vojny, ktorá sa začne jadrovým výbuchom, bude svet bojovať aj s obrovskou hospodárskou krízou.

Kolaps finančného systému ešte zhoršia prírodné katastrofy, medzi ktorými bude napríklad najväčšie zemetrasenie v histórii USA alebo erupcia sopky v Taliansku.

Podľa astrológa budú ľudia masívne migrovať, pretože sa nedokážu prispôsobiť novým podmienkam spôsobeným prírodnými katastrofami. Chaos vypukne aj v katolíckej cirkvi po smrti jej hlavy.

Existuje však aj jedno pozitívne proroctvo. Týka sa vývoja medicíny a objavovania nových liekov na choroby, čo spôsobí, že ľudia sa dožijú až 200 rokov.

Francúzsky astrológ však predpovedal aj to, že v roku 2018 dôjde k invázii mimozemšťanov a že na Zem opäť zostúpi Ježiš Kristus, takže jeho veštby treba naozaj brať s rezervou.

Viac o téme: PredpoveďRokAstrológ2018Nostradamus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu