Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Geniálny Rus (20) ohromuje vedcov: Pamätá si svoj minulý život na Marse

Boris udivuje laickú aj odbornú verejnosť Zobraziť galériu (3)
Boris udivuje laickú aj odbornú verejnosť (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Mladý Rus už dlhé roky ohromuje expertov, a to údajnými spomienkami na svoj minulý život. Tvrdí, že si pamätá, ako žil na Marse a patril k mimozemskej civilizácii. Doteraz presviedča svoje okolie o tom, že jeho príbehy sú pravdivé.

Boris Kiprijanovič sa už v útlom detstve líšil od ostatných detí. Mal iba osemnásť mesiacov, keď sa naučil čítať, písať a počítať. Ľudia ho preto začali prezývať geniálnym dieťaťom. Ako sedemročný začal rodičom rozprávať o svojom minulom živote mimo zemegule, konkrétne na Marse. Svojich bývalých spoluobyvateľov popisuje ako vysoké, dvojmetrové bytosti. Jeho príbehy, ktoré okolie považovalo za rozprávanie chlapca s bujnou fantáziou, teraz zamestnávajú nielen milovníkov konšpiračných teórii, ale aj vedcov. Tých totiž udivuje, s akou detailnosťou a presnosťou Rus rozpráva o astronomických poznatkoch. 

VIDEO Geniálny Rus (20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Teraz už dvadsaťročný mladík od detstva tvrdí, že Marťania komunikovali so starými Egypťanmi a aj on sám sa s nimi rozprával, keď sa ako pilot dostal až na našu planétu. Vo sfinge v Gíze je údajne ukrytý akýsi kľúč ku všetkým tajomstvám Egyptskej ríše a ak sa ho archeológom podarí nájsť, pochopia veľa vecí.

VIDEO Geniálny Rus (20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Ľudstvo toho stále veľa nevie, ešte sa musí veľa učiť, aby pochopilo mnohé spojitosti,” vyhlásil Boris. Expertom dokonca odporúča, aby sa pri skúmaní sfingy zamerali najmä na oblasť jej ucha, kde nájdu odpovede na svoje otázky. Život na Marse bol podľa neho ukončený atómovým výbuchom, ale Marťania podľa Kiprijanovičovývh slov stále žijú pod povrchom svojej planéty. On pri tomto výbuchu údajne zomrel a potom sa znovu narodil v roku 1996.

Viac o téme: MarsGeniálne dieťaMimozemšťaniaBoris kiprijanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu