Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka nechala synčeka (2) pár minút bez dozoru: FOTO desivej pohromy v dome

Malý previnilec Zobraziť galériu (4)
Malý previnilec (Zdroj: profimedia.sk)

SUFFOLK - Stačilo, aby sa Ellen Porrittová (37) z anglického Ipswichu dve minúty venovala telefonátu namiesto dozerania na svojho syna (2) a pohroma bola na svete. Malému Zebovi sa podarilo dostať cez detskú zábranu a spôsobiť v dome škodu za tisíce libier. Čiernou farbou pomaľoval každú časť koberca, pohovku, steny a dokonca aj domáceho miláčika - psa.

Nové detské ihrisko vyvolalo vášne: Starostka musí rodičom vysvetľovať, že to nie je mešita

"Pracovala som z domu, keď mi zazvonil telefón, a tak som ho nechala v kuchyni za detskou zábranou. Myslela som si, že je to bezpečné, ale pravdepodobne nebola zatvorená poriadne. Vďaka jeho malým stopám sme mohli sledovať jeho pohyb po celom dome - prešiel doslova po každom koberci," vysvetlila portálu MailOnline spisovateľka Ellen.

Matka nechala synčeka (2)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď od malého Zeba odchádzala, sledoval televíziu, ale potom sa vybral do izby svojej sestry na poschodí, kde naďabil na košík plný plagátových farieb vo veľkých tubách. Podarilo sa mu ich zopár vytlačiť a potom sa v ich obsahu poriadne vyváľať. Takýto ufúľaný sa vybral na ďalší prieskum domu.

Matka nechala synčeka (2)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zvyšky čiernej farby sa dostali na steny a na nábytok, nehovoriac o zničených kobercoch, ktoré má Ellenina rodina aj na schodisku. "Bola to skutočná katastrofa - škoda za niekoľko tisícov libier," opísala spúšť mamička, ktorá čaká tretie dieťatko a je jasné, že za takýchto okolností by bola každá penny navyše dobrá.

Matka nechala synčeka (2)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zeb si však vôbec neuvedomoval, že vykonal niečo zlé. Keď sa ho rodičia opýtali, kto to urobil, radostne zakričal: "JA!" "Môj manžel povedal, že to vyzerá, akoby sa v našej obývačke vyšantil Jackson Pollock!" dodala Ellen.

Viac o téme: DomFarbaDieťaZničený
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu