Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžer dostal SMS od mamy: Bola určená jeho otcovi, ľudia ho prosia, aby prezradil jej obsah!

Otvorí ju, neotvorí ju?
Otvorí ju, neotvorí ju? (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Mladík odmieta otvoriť esemesku, ktorú si pred pár dňami našiel v telefóne. Pochádza totiž od jeho matky. To by bolo úplne normálne, keby nebola určená pre jej manžela. A tak sa synátor zdráha, hoci ho užívatelia prosia, aby ju otvoril a oni sa tak dozvedeli, akú pikantnosť ukrýva.

Liam McDonald dostal 3. novembra sms správu od svojej mamy. Poslala mu dve fotky a k tomu srdiečka na znak svojej lásky. Vzápätí ale vysvetlila, že správ bola určená jej mužovi a synovi ju poslala omylom. 

Toto sa nemalo stať: Sexi FOTO dcér prišli omylom rodičom, ich reakcia stojí za to

Tínedžer ju doteraz neotvoril, pretože sa, celkom pochopiteľne, bojí, čo v nej nájde. Je totiž dosť možné, že by ho čakal pohľad na nahú mamu, a práve toho sa chce ušetriť. Namiesto toho zverejnil screenshot obrazovky svojho mobilu na Twitteri, čím poriadne nabudil zvedavosť užívateľov.

Tí teraz Liama prosia, aby esemesku predsa len otvoril a prezradil im, aké tajomstvo ukrýva. To sa však zrejme nestane, pretože riziko, že v nej nájde nejaký pikantný obsah, je príliš veľké a ten obraz by mal zrejme pred očami až do konca svojho života. 

Viac o téme: Sms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu