Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dotieravá labuť baví internet: Nechápeš, že sa chcem vyspať?!

Labuť sa neustále dožaduje jedla a nikdy nemá dosť Zobraziť galériu (3)
Labuť sa neustále dožaduje jedla a nikdy nemá dosť (Zdroj: YouTube)

LANCASTER - Britskému študentovi znepríjemňuje život labuť, ktorá mu neustále vyťukáva na okno a požaduje od neho jedlo. Mladík s ňou už stratil trpezlivosť, jej vyčíňanie si natočil na video a zavesil ho na sociálnu sieť. U divákov však nevzbudil záujem iba nenásytný operenec, ale najmä vtipný komentár autora, ktorý labuti vysvetľoval, že naozaj nie je ten pravý, kto sa dokáže a chce postarať o jej večne hladný žalúdok.

Na videu, ktoré sa šíri sociálnou sieťou, je hlavným aktérom večne hladná labuť, ktorá sa dobýja do izby študenta Leona a neprestajne ho ruší. Navyše mu z času na čas aj prikrášli terasu svojimi exkrementmi. Mladík, ktorý prišiel do Lancasteru študovať z Londýna, bojuje s dotieravým votrelcom už niekoľko týždňov a snaží sa mu vysvetliť, že nie jeho zásobovačom a kŕmičom.  

Dotieravá labuť baví internet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Užívatelia, ktorí video videli, sa bavia najmä na študentovi, ktorý operencovo správanie komentuje a presviedča ho, že jeho terasa nie je ani jeho kŕmnik a už vôbec nie toaleta. Všetci mu hovorili, aby išiel študovať mimo Londýna, vraj je to tá najlepšia skúsenosť. Ale teraz sa hnevá, že sa ani nemôže vyspať pred prednáškou, pretože mu na okno neustále ťuká labuť.

Dotieravá labuť baví internet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Nežartujem s tebou, kamarát. Nechápeš, že sa chcem vyspať? Nemám už nič na jedenie!” kričí na votrelca mladík. Flegmatická labuť si však z jeho upozornení nič nerobí, pokračuje ďalej v obliehaní okna a dokonca okaká dlažbu. „Kiežby niekto zavolal kráľovnú a povedal, že jej labute sa rozutekali a stali sa neovládateľnými,” smeje sa Leon. 

Viac o téme: Labuť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu