Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Odmietla sexuálne potešiť svojho manžela: FOTO Pomsta ohrdnutého chlapa bola strašná

Žena bojuje o život. Zobraziť galériu (3)
Žena bojuje o život. (Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Žena bojuje o život v nemocnici po tom, čo jej manžel vylial na genitálie kyselinu, pretože s ním odmietla mať sex. K otrasnému incidentu došlo v dome v obci Behrin v indickom štáte Uttar Pradesh. Vinník Ved Pal uviedol, že ho rozzúrilo, keď mu jeho manželka, ktorej meno nebolo zverejnené, uprela intímne chvíľky.

Muž sa pomstil milenke strašným spôsobom: Znásilnil ju s priateľom v škole a potom... des!

Pár je zosobášený sedem rokov a má dve deti, ale nežije spolu. Otec zranenej ženy, Kedar Singh, tvrdí, že Pal zaútočil na jeho dcéru v jej dome a potom jej do oblasti genitálií vylial kyselinu. Podľa neho sa na udalosti podieľal aj brat jeho zaťa Ajay Pal.

Otec sa o napadnutí dozvedel od susedov, ktorí ho privolali. Okamžite bežal k dcére a keď uvidel rozsah zranení, vzal ju do okresnej nemocnice, kde bojuje o život. "Jej stav je kritický," povedala miestnym médiám hovorkyňa zariadenia, kde sa obeť lieči z vážnych popálenín pohlavných orgánov a stehien.

Odmietla sexuálne potešiť svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kedar Singh podal formálnu sťažnosť na policajnej stanici v Tirve a úradníci začali vyšetrovanie. Polícia uviedla, že ich počiatočné vypočúvanie potvrdilo, že k incidentu došlo a že žena bola napadnutá. Prípad bol zaregistrovaný a teraz sa snažia zatknúť osoby uvedené v správe a snažia sa zistiť presné zloženie chemickej látky, ktorá bola použitá pri trestnom čine.

Viac o téme: SexManželPomstaKyselinaGenitálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu