Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena zvalila na ulici chlapa na zem: VIDEO Svedkovia v úžase, do tváre mu otrčila nahé prsia

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

RIBEIRAO - Drsnú sexuálnu scénu predviedla brazílska divadelná skupina v uliciach v centre mesta Ribeirao. Herečka, ktorá predstierala, že je kolportérka napadla svojho kolegu, pretože ju údajne sexuálne obťažoval. Muža zhodila na zem, vyzliekla sa do pol pása, spýtala sa ho, či je toto hrudník, ktorý ho tak zaujímal a do tváre mu uštedrila niekoľko úderov. Okoloidúci netušili, že ide o prácu hercov a všetko vydesene sledovali. Počin divadelnej skupiny nebol zo strany verejnosti pochopený a vyvolal pohoršenie.

VIDEO Drsné sexuálne divadlo v obľúbenom meste turistov: Porno nakrúcali priamo na ulici

Do boja proti sexuálnemu obťažovaniu vytasila brazílska divadelná skupina naozaj silné zbrane – nahé prsia herečky. Tá uprostred centra mesta Ribeirao zhodila na dlažbu muža, ktorý ju údajne obťažoval, keď rozdávala letáky. Spacifikovala ho, vyzliekla sa do pol pása a keď sa na neho posadila, zaujímalo ju, či toto naozaj chcel.

Žena zvalila na ulici
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

„Sú toto prsia, ktoré si chcel vidieť?“ ukázala na svoj nahý hrudník a začala ho fackovať. Herec neustále opakoval, že mu o nič nešlo a nedokázal sa brániť. Po chvíli žena z neho zliezla, obliekla sa a odišla.

Žena zvalila na ulici
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Okoloidúci sa až neskôr dozvedeli, že išlo o prácu divadelníkov, ktorí týmto netradičným spôsobom upozorňujú na narastajúce sexuálne obťažovanie. „Niečo takéto sa stáva vašim sestrám, dcéram a manželkám,“ tvrdí šéf skupiny Fausto Ribeiro. Touto šokujúcou scénou vraj iba chceli posilniť vedomie ľudí, aby ukázali, ako je pre ženy nepríjemné a ponižujúce, keď sa stávajú terčom sexuálnych poznámok.

Žena zvalila na ulici
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Pre okoloidúcich však bola celá scéna neprimeraná prostrediu, v ktorom sa odohrávala. Autorom a aktérom predstavenia to neskôr poriadne natreli. „Toto je absurdné, neexistuje žiadne ospravedlnenie. Ako si toto mohol niekto dovoliť pred deťmi v centre mesta?“ pýtali sa rodičia na sociálnej sieti.

Polonahá herečka, mlátiaca svojho kolegu do tváre uprostred centra mesta plného ľudí, vraj nie je primeraný spôsob, ako bojovať proti sexuálnemu obťažovaniu. Video získalo viac ako milión pozretí, než bolo stiahnuté, ale jeho kópie sa aj tak šíria ďalej.

Viac o téme: UlicaDivadloSexPohoršeniePrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu