Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka pomohla opitému synovi po halloweenskej párty do postele: FOTO Ráno ju čakal šok!

Juliet a jej nový syn Zobraziť galériu (5)
Juliet a jej nový syn (Zdroj: FB/Juliet Jarvis)

SURREY - Spoznať mamičku, akou je Angličanka Juliet Jarvisová, by chcel asi každý, kto má pri návrate zo žúru problémy s orientáciou. Keď sa v jej dome nadránom uložil k spánku opitý a zablatený mladý muž, pekne mu podala vankúš a zaželala dobrú noc s vedomím, že sa práve postarala o svojho syna. Až ráno zistila, že nechala vo svojom dome prespať cudzieho mladíka, ktorý po halloweenskom večierku skončil v Julietinom dome, vzdialenom od jeho domova viac ako 6 kilometrov. Svojho „nového“ syna už predstavila na Facebooku.

Susedia vyšli z domu a skoro umreli od strachu: Nečakané vysvetlenie hrôzy na FOTO

Trafiť domov po dobrom žúre je niekedy naozaj problém. A kým opilcov od svojich domovov zväčša odháňame, Juliet sa prejavila ako dobrá duša, hoci vôbec nevedela, že poskytla útočište úplne cudziemu mladíkovi. Nadránom ju prebudil hluk a keď zišla na prízemie, našla vo svojom šatníku pod perinou špinavého mladého muža. Na tvári mal stopy po halloveenskom líčení a vyzeral ako jej syn Stewart. Podala mu preto vankúš a zaželala dobrú noc.

Matka pomohla opitému synovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Juliet Jarvis)

„Zaďakoval a mne sa to zdalo byť trochu podozrivé. Na môjho syna to bolo veľmi zdvorilé,“ smeje sa. Sama hovorí, že syn ju ešte nikdy nenavštívil v takom neobvyklom čase, lenže keď videla aký bol opitý, neriešila to. Ráno jej manžel prišiel oznámiť, že na prízemí je nejaký nahý muž a rozhodne nevyzerá ako ich syn.

Matka pomohla opitému synovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Juliet Jarvis)

„Bol celý od blata a na tvári mal líčenie. Nikdy by mi nenapadlo, že si niekedy nespoznám vlastného syna,“ hovorí Juliet. „Uložil sa na dlážke môjho šatníka a iba opakoval, že chce spať.“  Nechcela sa ho vraj na nič pýtať, veď bolo pol piatej, všade bola tma, a tak sa vrátila späť do postele.

Matka pomohla opitému synovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Juliet Jarvis)

Muž sa ráno predstavil ako Marc Campfield. Z predchádzajúcej noci si pamätal iba toľko, že bol na halloweenskej párty a veľa pil. Býva v Bordone, ktorý je od domu Jarvisovcov vzdialený viac ako 6 kilometrov. Cestou z večierka musel asi veľakrát spadnúť, pretože bol veľmi zablatený.

Matka pomohla opitému synovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Juliet Jarvis)

„Všetko špinavé oblečenie sme našli v zimnej záhrade,“ hovorí o svojom nepozvanom hosťovi Juliet. „Odložil si ho tam. Bol úplne namol.“ Jej manžel odviezol neskôr Marca domov. Sám priznal, že mal obrovské šťastie, keď narazil na takýchto skvelých ľudí. „Musím sa s mamou porozprávať,“ usmieva sa syn Stewart. “Ako si ma mohla s niekým pomýliť?“ 

Viac o téme: SynMaskaOmylHalloweenJuliet Jarvis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu