Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Párik sa videl v lietadle prvýkrát: Žena (48) urobila mladíkovi (28) pred cestujúcimi orál

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DETROIT - Nedobrovoľnými svedkami zvrhlej scény boli pasažieri lietadla na linke z Los Angeles do Detroitu. Počas letu urobila štyridsaťosemročná žena orálny sex svojmu o dvadsať rokov mladšiemu prísediacemu priamo na sedadle medzi ostatnými cestujúcimi. Až do nastúpenia do lietadla sa tento zvrhlý pár navzájom vôbec nepoznal a napriek tomu dostal na seba okamžite takú chuť, že sa ani neobťažoval skryť sa na toalete.

Pasažier nakrútil rozvášnenú dvojicu v lietadle: VIDEO sexuálneho aktu pri núdzovom východe

Doteraz nie je známe, čo odštartovalo správanie štyridsaťosemročnej ženy, keď sa neovládla a na sedadle lietadla dopriala svojmu spolusediacemu orálny sex. Dvadsaťosemročný muž sa tomu nijako nebránil a vôbec mu nevadilo, že celá situácia je nepríjemná pre ostatných cestujúcich spoločnosti Delta Flight.

Nechutnosť sa odohrala počas letu  z Los Angeles do Detroitu, kde na rozpálenú dvojicu čakali policajti. Z ich výpovedí vyplynulo, že sa predtým vôbec nepoznali a iskra medzi nimi preskočila okamžite po nastúpení do lietadla.

Z Detroitu mal každý pokračovať v ceste opačným smerom. Žena plánovala letieť do Nashwillu a muž do Miami. Nevedno, či svoje lety stihli, pretože celý incident musela doriešiť Federálna polícia, pretože sa odohral vo vzdušnom priestore a stal sa z neho prípad pre  FBI. Z doterajších zdrojov nie je známe, či bolo správanie dvojice ovplyvnené alkoholom, alebo išlo o prejav ich primitivizmu. 

Viac o téme: LietadloOrálny sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu