Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Návštevník múzea zažil šok svojho života: Zaklopal na nádrž a... to nemal robiť!

Heinzman skúša, čo to urobí Zobraziť galériu (3)
Heinzman skúša, čo to urobí (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Návšteva múzea sa väčšinou nesie v pokojnom duchu, veď čo také sa už môže stať pri prezeraní si expozície. Mladík, ktorý sa vybral do múzea v americkom Washingtone, by ale o tom mohol rozprávať. Zažil totiž poriadny šok, a to po tom, ako zaklopal na obrovské akvárium.

V múzeu vo Washingtone D.C. bolo nakrútené video, v ktorom žralok zaútočí na jedného z návštevníkov. Obraz je tak realistický, že nejednému človeku určite privodil poriadny šok. Gregory Heinzman si v Medzinárodnom špionážnom múzeu nemohol nevšimnúť nápis "Dotknite sa len na vlastné riziko" a chcel toto varovanie otestovať na vlastnej koži. Pristúpil k veľkej obrazovke a zaklopal na ňu. Priblížil sa k nemu veľký biely žralok plávajúci v nádrži, no nič iné sa nedialo. 

VIDEO Návštevník múzea zažil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík teda zaklopal opäť, tentoraz už vytrvalejšie. Vtom prišla rana ako z jasného neba. Ten istý žralok sa zrazu zjavil zas, cvakol čeľusťami a rozbil sklo. Gregory sa tak strašne zľakol, že z toho normálne padol na zadok, a to doslova. Video zachytávajúce tento bizarný moment zdieľal na Youtube jeho kamarát Casey Peck a okamžite sa stalo virálnym. 

VIDEO Návštevník múzea zažil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Žraločí displej" je súčasťou múzejnej expozície nazvanej "Earth Redesigned". Výstava zahŕňa predstavu o fiktívnej osobnosti Karla Stromberga z knihy Jamesa Bonda a filmu "The Spy, Who Loved Me" a jeho myšlienky o postapokalyptickom vojenskom svete pod morom. "Aký by bol Strombergov svet?" píše sa na stránke múzea. "Zistite, čo ponúka naša virtuálna nádrž so žralokmi. Ale buďte opatrní - nikdy neviete, kedy na vás nejaký zaútočí!"

Viac o téme: MúzeumŽralok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu