Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajné VIDEO odhalilo nechutné praktiky vo fast foode: Predavačovi došiel chlieb, tak...

Nekašle sa a chlieb vyberá z oša Zobraziť galériu (2)
Nekašle sa a chlieb vyberá z oša (Zdroj: YouTube)

RUGBY - V prevádzke rýchleho občerstvenia sa podarilo jednému zo zamestnancov nakrútiť video, pri ktorom jeho kolega vytiahol chlieb z odpadového koša a pokojne ho naservíroval zákazníkovi. Po zverejnení videa sa do riešenia nepríjemného incidentu obula aj mestská rada a okamžite na miesto poslala kontrolu.

Hoci za jedlo platíme stále viac a viac, na jeho kvalitu sa nedá spoľahnúť. Video pochádzajúce z  prevádzky Subway v anglickom meste Rugby je toho dôkazom. Zachytáva dvoch zamestnancov zaneprázdnených prípravou jedla. Autor hovorí, že sa rozprávali o tom, že už došiel chlieb, keď vtom jeden z nich siahne do koša a vytiahne z neho kus chleba, ktorý sa mu zdá byť dostatočne dobrý na to, aby sa mohol predať zákazníkovi. 

Tajné VIDEO odhalilo nechutné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Znepokojivým videom sa už zaoberala miestna mestská rada a okamžite poslala do prevádzky hygienikov. "Bol vypočutý manažér prevádzky a kontrola priestorov odhalila množstvo problémov týkajúcich sa hygieny potravín. Poslali sme im varovný list so zoznamom nedostatkov a v krátkom čase uskutočníme ďalšiu kontrolu," uviedli vo svojej správe hygienici. 

Bývalý zamestnanec McDonald's zverejnil FOTO z prevádzky: Hnus, aký ste ešte nevideli

Hovorca spoločnosti spochybnil video a za pochybnú označil aj správu hygienikov. Podľa jeho slov ich prevádzky dodržiavajú veľmi prísne bezpečnostné a hygienické postupy a zabezpečujú kvalitu výrobkov na vysokej úrovni. "Toto video sa týka výnimočného incidentu, ktorý bol okamžite prešetrený. Sme sklamaní z hodnotenia hygienikov a tešíme sa na následnú kontrolu," povedal hovorca. 

Viac o téme: HygienaFast foodSubway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu