Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Budúca mamička (19) zverejnila FOTO ultrazvuku, takú nenávisť nečakala: Choď hneď na potrat!

Sharni takú hnusnú odozvu nečakala Zobraziť galériu (2)
Sharni takú hnusnú odozvu nečakala (Zdroj: Facebook)

CALOUNDRA - Budúca mamička z Austrálie bola šokovaná, keď zbadala fotku svojho nenarodeného dieťatka. Následne ju zverejnila na sociálnej sieti, no také reakcie, aké dostala, určite nečakala. Sú plné zloby a niektorí dokonca plod nazývajú čistým zlom.

Prvý pohľad na scan svojho dieťatka by mala byť čarovná skúsenosť v živote každej tehotnej ženy. Keď sa ale na svoju nenarodenú dcérku pozrela Sharni Turnerová, neskrývala svoje prekvapenie. Z obrazovky sa totiž na ňu pozeralo niečo, čo viac ako bábätko pripomína tvár diabla. 

Devätnásťročná Austrálčanka snímku pre pobavenie zverejnila na Twitteri s popiskom: "Lekár mi spravil ultrazvuk a na fotke vidno tvár môjho dieťaťa. Bola to tá najstrašidelnejšia vec, akú som vo svojom živote videla". Takú lavínu nenávisti, aká sa spustila, ale nečakala ani v tom najhoršom sne. Niektorým užívateľom plod pripomína postavu z Harryho Pottera Voldemorta, iným zas postavy z hororov ako Predátor či Saw. Iní zašli ešte ďalej a Sharni odporučili, aby si dieťa nechala vziať. 

Budúca mamička (19) zverejnila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Odteraz som za potraty" či "z tvojho dieťaťa vyrastie čistý diabol" - to je len malá vzorka zlomyseľných komentárov, ktoré sa objavili pod fotkou. Sharnii samozrejme nad potratom ani náhodou neuvažuje a z hnusných poznámok si nič nerobí. 
Viac o téme: UltrazvukTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu