Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otec vysielal naživo svoju samovraždu: Jeho dcéra ho totiž nepoprosila o jednu VEC

Uzun si zobral život v priamom prenose Zobraziť galériu (2)
Uzun si zobral život v priamom prenose (Zdroj: YouTube)

KAYSERI - Otec sa rozhodol spáchať samovraždu priamo v živom vysielaní. Vo videu hovorí o svojej dcére, ktorá sa vydala bez jeho súhlasu a jeho to strasne ranilo. Na konci sa so všetkými rozlúčil, potom ho našli mŕtveho v dome.

Na internete sa objavilo video rozrušeného muža pochádzajúce z Turecka, ktorý v živom vysielaní oznámil, že sa chystá spáchať samovraždu. Dôvodom bolo to, že jeho dcéra sa rozhodla vydať bez jeho súhlasu. To sa ho dotklo až natoľko, že sa s tým nedokázal psychicky vyrovnať a nechcel už viac žiť. "V deň svadby mi len zavolali a povedali: "Oci, príď na hostinu." Nikto sa ma však nespýtal, nezachovali sa ku mne ako k mužovi. Môj svokor odobril zasnúbenie mojej dcéry namiesto mňa

Otec vysielal naživo svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ayhan Uzun z mesta Kayseri na kamere rozpráva o zneužití svojej rodiny predtým, ako si k hlave priloží pištoľ. Jeho posledné slová sú: Neželám si, aby niekto z tých ľudí, ktorí ma dostali do tejto situácie, prišli na môj pohreb.  Majte sa, odchádzam, dobre sa o seba starajte." Potom sa video končí. 

Otec vysielal naživo svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Počas dramatického livestreamu Ayhana jeho rodina a priatelia v komentároch prosili, aby sa nezabíjal. Uzun však na nich nebral ohľad a svoje vyhrážky naplnil. Príbuzní sa ponáhľali domov za ním, no našli ho už bohužiaľ mŕtveho. Prípad už vyšetruje polícia. 

Viac o téme: SamovraždaLivestream
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu