Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina uvidela ohavnosť svojho priateľa na FOTO a prišlo jej zle: Okamžite mu dala kopačky

Mladík sa uspokojuje na chudákovi koňovi Zobraziť galériu (3)
Mladík sa uspokojuje na chudákovi koňovi (Zdroj: profimedia.sk)

UFA - Odporné a zvrhlé divadlo predviedol mladík na farme v blízkosti ruského mesta Ufa. Bezpečnostná kamera ho zachytila pri pohlavnom styku s koňom. Potom si všimol, že jeho nechutný čin bol zaznamenaný a pokúsil sa kameru zničiť. Nepodarilo sa mu to však a keď na všetko prišla jeho priateľka, okamžite ho opustila.

Nechutné video, na ktorom mladý Rus strká svoj penis do kobyly, zverejnila jeho priateľka. Sama tvrdí, že sa po jeho čine cíti veľmi ponížene, preto svojmu expriateľovi urobila takúto neželanú reklamu. O tom, že má sklony k zoofílii, vraj nič nevedela a zábery z bezpečnostnej kamery jej vyrazili dych.

Dievčina uvidela ohavnosť svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na záberoch vidno, ako mladík predvádza pohlavný styk s úbohým zvieraťom. Zatlačil ho do kúta, ohmatával ho a potom do neho zasunul penis. Následne si spokojne zapálil cigaretu. Až vtedy si všimol, že nad hlavou mu visí bezpečnostná kamera. Rozhodol sa preto rýchlo konať a podpálil blízky senník v nádeji, že požiar zničí všetky dôkazy. Hasiči však boli rýchlejší a zvrhlé video zostalo nepoškodené. Na základe neho policajti identifikovali páchateľa a zároveň sa stali divákmi nechutného aktu, informovali ruské médiá. 

Dievčina uvidela ohavnosť svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Cítim sa veľmi ponížene," rozčuľuje sa jeho bývalá priateľka zvrhlíka. A kým je ten stíhaný za podpaľačstvo, verejnosť rieši aj jeho zoofilné konanie. "Mal by byť vykastrovaný. Je to týranie zvierat, musí byť potrestaný. Nech sa ide liečiť," zhoduje sa väčšina miestnych obyvateľov. 

Viac o téme: RuskoSexKôňZoofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu