Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena objednala priateľovi na narodeniny drahú tortu: Ak uhádnete, čo zobrazuje, ste borci

Ako torta teda nevyzerá ani náhodou Zobraziť galériu (2)
Ako torta teda nevyzerá ani náhodou (Zdroj: Facebook)

NEWCASTLE - Sharon Bijinová zverejnila na Facebooku fotku, kde je na prvý pohľad len veľmi ťažko identifikovať, čo vlastne zobrazuje. Vedzte ale, že to je narodeninová torta. Britka ju dala vyrobiť pre svojho partnera, ktorý oslavoval narodeniny. Vyzerala však úplne inak, než aký bol plán.

Sladké prekvapenie môže mať niekedy poriadne horkú príchuť. Svedčí o tom  skúsenosť Angličanky Sharon, ktorá chcela sladkou pochúťkou obdarovať svojho priateľa Jayna. Objednala si preto tortu v tvare mužského ramena s vypracovaným bicepsom, pretože jej partner je fanúšik fitnes. A hoci zaplatila až 50 libier, výsledok cukrárovej práce sa ani zďaleka nepodobá zadanému obrázku. Radosť zo sladkého darčeka sa tak zmenila na doťahovačky s výrobcom cez sociálnu sieť, ktoré nemajú konca.

Žena objednala priateľovi na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Torta pripomína nejaké kešu alebo zárodok mimozemšťana. Pred platením som ju nevidela, bola už pripravená a zabalená. Teraz mi jasné, že to bola chyba, pretože som všetko zistila až doma," rozčuľuje sa nespokojná zákazníčka.

Žena objednala priateľovi na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pre ženu, ktorá pracuje na polovičný úväzok a do sladkého darčeku investovala slušnú sumu, je nepochopiteľné, že výrobca zablokoval jej účet na Facebooku a nechce s ňou komunikovať. Cukrársku firmu si vyberala podľa recenzií užívateľov sociálnej siete, a preto ju prístup výrobcu nemilo prekvapil. Nezostávalo jej vraj nič iné, iba tortu rozkrájať, rozdať hosťom a na všetko rýchlo zabudnúť.

Viac o téme: TortaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu